CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

Zašto je bolje popraviti telefon pre nego kupovati nov

A mobile > Our news > Vesti > Zašto je bolje popraviti telefon pre nego kupovati nov
Zašto je bolje popraviti telefon pre nego kupovati nov

Zašto je bolje popraviti telefon pre nego kupovati nov


Mobilni telefon je u današnjem vremenu sastavni deo naših života. Jedna od najgorih stvari je trenutak kada nam se telefon pokvari ili ošteti. Tada smo u dilemi da li da popravimo oštećeni telefon ili da kupimo nov ?

Hajde da vidimo koje su to prednosti izbora popravke u odnosu na kupovinu novog uređaja.
Pre kupovine novog telefona, zapamtite da se Vaš trenutni telefon može popraviti. Zamena Vašeg telefona novim nije pogrešna odluka, ali može uticati na Vaš budžet više nego popravka. U većini slučajeva popravka će biti mnogo jeftinija od kupovine novog pametnog telefona, bez obzira na proizvođača.
Dakle, ako Vaš uređaj ima pokvaren ekran , ako je oštećen nekom tečnošću, ako ima problem sa punjenjem, sa baterijom, ili bilo koju sličnu grešku onda je najbolje da telefon odnesete na popravku umesto da potrošite stotine eura na kupovinu novog pametnog telefona.
Popravka Vašeg telefona ne samo da će uštedeti Vaš novac već i Vaše vreme.
Bacanje i nepravilno odlaganje telefona takođe utiče na životnu sredinu u mnogim aspektima. Velika količina ugljen-dioksida se oslobađa u proizvodnji telefona. Takođe, glavni materijali koji se koriste za proizvodnju telefona kao npr. niobijum postaju sve manji iz dana u dan. Svako od nas ko u rukama drži telefon, tablet, laptop, ili bilo koji drugi elektronski uređaj je negde odgovoran za to. Vaš stari telefon može završiti u smeću i možda nikada neće biti pravilno recikliran, a to dovodi do sve većeg e-otpada. Popravka Vašeg telefona ne samo da je isplativa i ekološki ispravna, već je i etična.

Nemojte zaboraviti ni garanciju koju Vaš telefon ima, u tom slučaju rešićete problem bez dodatnih troškova.
Pre nego što zamenite telefon novim, zapitajte se da li ste svoj telefon iskoristili do maksimalne vrednosti. Kada kupujete bilo koji nov telefon, provodite vreme istražujući o njemu, čitajući recenzije, a zatim trošite priličnu količinu novca. Sve će to biti bezvredno ako ga niste pravilno iskoristili. Razmislite o svim ulaganjima za taj uređaj i donesite relativno bolju odluku.
Jasno je da u nekom trenutku morate kupiti nov telefon. Mudra odluka da zamenite svoj trenutni telefon sa novim je pod dva uslova:
Ako je model Vašeg telefona potpuno zastareo  i ako je Vaš telefon nepopravljiv (kada cena popravke prelazi cenu novog uređaja).
Ukoliko imate nedoumice i ako niste sigurni da li bi Vaš trenutni telefon mogao da se popravi, servisira , pre kupovine novog telefona posavetujte se stručnim i obučenim serviserima.

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.