CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

O Nama

A mobile > O Nama

NAŠA VIZIJA

Mi težimo da budemo prvoklasni servis za popravku mobilnih telefona i tableta, kao i da pružimo našim klijentima najbolju uslugu.

Naš cilj je da izgradimo servis od poverenja na koji se naši klijenti uvek mogu osloniti, ukoliko im je potrebno servisiranje uređaja.

Naša vizija je sveobuhvatno povećanje tržišnog udela i strateško povezivanje sa vodećim kompanijama na teritoriji Srbije, zatim proširivanje kompanije u smeru potpune servisno-logističke podrške korisnicima.

A MOBILE serivsni centar će vam pružiti profesionalnu i pouzdanu uslugu po povoljnim cenama, a našim stalnim mušterijama dajemo posebne vrste pogodnosti.

1. Pozovite nas

Možete nas pozvati u bilo kome trenutku. Naš konsultant će zabeležiti uzrok kvara na Vašem uredjaju i Vaše kontakt detalje.

2. Dolazak i dijagnoza problema

Nakon dolaska našeg radnika, u zavisnosti od kompleksnosti problema, popravka će biti izvršena na licu mesta ili ćemo odneti uredjaj u radionicu.

3. Popravka

Pažljiva popravka će biti izvršena uz korišćenje zamenskih delova koji su isključivo iz originalne proizvodnje. Uz to ne brinite o bezbednosti i integritetu Vaših podataka na telefonu.

4. Povratak na željenu adresu

Nakon što je popravka izvršena naš konsultant će Vas kontaktirati sa pitanjem o željenoj adresi i vremenu dostave uredjaja. Hvala Vam.

GALERIJA