CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

Popravka FACE ID na iPhone telefonima

A mobile > Popravka FACE ID na iPhone telefonima
popravka face id
popravka face id

Popravka FACE ID-a

Većina uobičajenih problema koje korisnici imaju sa FACE ID-om može se popraviti.

Razumemo koliko može biti frustrirajuće kada vaš iPhone padne ili se pokvasi, što rezultira da Face ID ne radi. Iako postoji nekoliko koraka koje i sami možete proći kako bi rešili problem, najvažnije je da zapamtite da je uvek najbolje rešenje da se obratite stručnim serviserima. Ako ni nakon ažuriranja sistema ili hard restart-a vašeg telefona, Face ID i dalje ne radi – vreme je da telefon odnesete kod stručnjaka.

U našoj zemlji sa tržišta nas izdvaja kvalitet, garancija, brzina. Stručnost osoblja obučenog za popravke APPLE uređaja i dugogodišnje iskustvo omogućavaju nam da vam izađemo u susret i rešimo problem FACE ID-a na vašem telefonu.

Naš klijent je naš prioritet, nudimo vam kompletan spektar usluga popravki po pristupačnim cenama.

A Mobile servis mobilnih telefona Vam daje garanciju od 6 meseci na popravku FACE ID-a, kao i na većinu zamenskih delova. Cena zavisi od modela uređaja, a kako biste dobili tačne informacije vezano za cenu, možete nas kontaktirati putem društvenih mreža, sajta, telefona ili nas možete posetiti lično na adresi Sarajevska 42, u Beogradu. Takođe, možete nam poslati svoj uređaj putem kurirske službe o našem trošku, a uslugu ćete platiti prilikom preuzimanja.

Ove godine smo popravili:

Mobilni telefoni
Tableti
Apple računari
Pametni satovi

Pozovite nas za besplatnu konsultaciju!