CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

Popravka konektora punjenja

A mobile > Popravka konektora punjenja
popravka konektora punjenja
zamena konektora punjenja

Popravka konektora punjenja

 

Imati uređaj koji se ne puni može biti i stresno i dosadno. Oslanjamo se na naše telefone, laptopove, tablete za sve – od navigacije do plaćanja računa.
Naši telefoni skupljaju prašinu, prljavštinu, svašta drugo dok ih koristimo i na kraju se u priključku može nakupiti dovoljno svega da se punjenje telefona čak potpuno zaustavi. Ne bi trebali sami da čistite ništa oko porta, jer prljavštinu možete gurnuti dalje i oštetiti telefon. Najbolje je da Vaš pametni telefon odnesete kod obučenih stručnjaka kako bi izbegli dalja oštećenja.
Bez obzira da li je u pitanju stručno čišćenje ili kompletna zamena konektora punjenja, najpametnije je da posetite obučene servisere da Vam pomognu.
Pokušaj punjenja telefona sa oštećenim portom je opasan. Neispravan konektor za punjenje je kritičan za dalje funkcionisanje telefona.

Svi naši delovi testirani su po najvišim standardima kvaliteta , tako da znate da dobijate pouzdan proizvod.
Naša usluga je izuzetno brza, takođe i pristupačna. Cene se razlikuju u zavisnosti od modela samog uređaja.
Za sve dodatne informacije nas možete kontaktirati putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, na sajtu, preko broja telefona, ili nas lično posetiti na adresi Sarajevska broj 42, u Beogradu.

Ove godine smo popravili:

Mobilni telefoni
Tableti
Apple računari
Pametni satovi

Pozovite nas za besplatnu konsultaciju!