CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

Honor Magic V2

A mobile > Our news > Vesti > Honor Magic V2
Honor Magic V2

Honor Magic V2

Honor Magic V2, super tanak sklopivi uređaj dobija globalno lansiranje.
Duboko smo u sezoni sklopivih telefona, sa Samsung Galaxy Z Fold 5 i Samsung Galaxy Z Flip 5 koji su nedavno predstavljeni, a OnePlus Open je na putu. A sada postoji još jedan kandidat za našu listu najboljih sklopivih telefona, jer uskoro stiže i Honor Magic V2.
Ili bolje rečeno, uskoro dobija globalno lansiranje, pošto je već sleteo u Kinu. To kinesko lansiranje znači da već imamo dobru ideju šta da očekujemo od ovog sklopivog naslednika Honor Magic Vs-a, ali sada kada znamo da ide globalno, mnogo smo više zainteresovani.
Ispod ćete pronaći sve detalje o Honor Magic V2, uključujući datum njegovog globalnog predstavljanja i ključne specifikacije i karakteristike telefona.
Honor Magic V2 je prvi put predstavljen 12. jula, ali to je bilo samo za Kinu. Sada je kompanija otkrila da će se njen sklopivi vodeći model pojaviti na IFA 2023 –  1. septembra.
IFA je veliki sajam i pošto se održava u Nemačkoj – a Honor oglašava ovo lansiranje na svojim globalnim kanalima – sigurno je pretpostaviti da Honor Magic V2 barem dolazi u delove Evrope, a ubrzo i u druge regione sveta.
Honor Magic V2 je veliki sklopivi u stilu knjige sa dizajnom sličnim Samsung Galaxy Z Fold 5 i Google Pixel Fold.
Međutim, ističe se po tome što je tanji od bilo kojeg od njih, sa samo 4,7 mm debljine kada je rasklopljen i 9,9 mm kada je preklopljen. Takođe je lakši od svojih rivala sa samo 231 g. Ovo se barem delimično postiže upotrebom „vlasničkog čelika“ i titanijumske šarke.
Pune dimenzije Honor Magic V2 su 156,7 x 145,4 k 4,7 mm kada je rasklopljen i 156,7 x 74,1 k 9,9 mm kada je preklopljen, ne uključujući izbočenje kamere, što dodaje zanemarljivu količinu debljini.
U Kini, telefon dolazi u izboru svileno crne, svilene ljubičaste i zlatne nijanse, pri čemu neke imaju staklenu poleđinu, a druge su od eko kože, iako će se isti izbor boja nuditi širom sveta ostaje da se vidi. Jedna stvar protiv telefona je to što ne postoji zvanična IP ocena, tako da ne računajte da je vodootporan, što su njegovi najistaknutiji međunarodni rivali.
Honor Magic V2 ima 7,92-inčni sklopivi OLED ekran od 2156 x 2344 sa brzinom osvežavanja od 120Hz, podrškom za HDR10+ i maksimalnom osvetljenošću od 1600 nita.
Takođe ima 6,43-inčni OLED ekran sa poklopcem od 120 Hz sa rezolucijom 1060 x 2376, koji koristi nanokristalno staklo otporno na pad, a oba ekrana imaju oko 402 piksela po inču.
Ovo su konkurentne specifikacije koje su u slučaju oba ekrana u velikoj meri u skladu sa onim što ćete dobiti od ključnih rivala. Honor Magic V2 takođe ima manje okvire oko svog sklopivog ekrana od Pixel Fold-a, ali nešto veće od Samsung Galaxy Z Fold 5.
Honor Magic V2 ima tri kamere na zadnjoj strani, tačnije glavnu kameru od 50MP f/1.9, ultraširoku od 50MP f/2.0 i telefoto od 20MP f/2.4, nudeći optički zum od 2,5k. Glavna i telefoto kamera takođe imaju optičku stabilizaciju slike (OIS)Tu je i prednja kamera od 16 MP na svakom ekranu u izrezu za bušenje. Iako, naravno, sklopivi dizajn znači da ionako možete da koristite zadnje kamere sa poklopcem. Kada je u pitanju video, možete da snimate u 4K kvalitetu do 60 kadrova u sekundi.
Baterija  je ćelija od 5.000 mAh, što znači da je veća od baterija u većini sklopivih telefona. Takođe se puni brže od većine, sa 66W.
Honor tvrdi da Vam ovo omogućava da potpuno napunite telefon za oko 45 minuta.
Honor Magic V2 pokreće Snapdragon 8 Gen 2 čipset, baš kao i većina najboljih Android telefona iz 2023. godine, uključujući Samsung Galaxy S23 liniju i OnePlus 11. Takođe dolazi sa 16 GB RAM-a i izborom 256 GB, 512 GB ili 1 TB prostora za skladištenje – iako možda nećemo videti sve te opcije koje se nude globalno.
Ostale specifikacije i karakteristike uključuju bočni senzor otiska prsta, podršku za 5G, stereo zvučnike i Android 13 softver, prekriven kompanijskim MagicOS 7.2 UI.
Konačno, Honor Magic V2 podržava olovku na oba svoja ekrana, a ova olovka je uključena u telefon – barem u slučaju kineskog modela.
Da li da kupite ovaj model?
Da. Ako Vam je dostupan, to je odličan sklopivi uređaj!

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.