CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

Apple-ovo ažuriranje za iOS 17

A mobile > Our news > Vesti > Apple-ovo ažuriranje za iOS 17
Apple-ovo ažuriranje za iOS 17

Apple-ovo ažuriranje za iOS 17 moglo bi učiniti snimanje fotografija mnogo bržim

Apple uvodi nove prečice za kameru u svojoj aplikaciji Shortcuts sa iOS 17.
Nove funkcije će omogućiti korisnicima da lakše pređu u odabrane režime kamere bez prethodnog prolaska kroz celu aplikaciju kamere.
Ažuriranje Shortcuts-a, koje je u Beta verziji iOS-a 17 primetio Metju Kasineli, entuzijasta za prečice, izvlači neke od najkorisnijih režima kamere na iPhone-u i postavlja ih ispred i u sredini. Sa ovom nadogradnjom, sada možete direktno da se pokrenete u sledeće režime: bioskop, panorama, fotografija, portret, portret selfija, selfi, usporeno, i video.
Ako često koristite svoj iPhone za portrete, na primer, prečica koja vas vodi direktno tamo bi bila privlačna. Naravno, vreme koje uštedite može biti malo u početku, ali sve se dodaje. Međutim, sa iOS 17 sada znamo da Apple proširuje podršku na jednu od najpoznatijih funkcija iPhone-a, kameru. Gotovo je sigurno da će za neke biti hit kada se pokrene, a možda će čak i šire podići profil aplikacije Prečice ispod radara.
Apple-ov iOS 17 je trenutno u testiranju, ali će se ispravno pokrenuti u drugoj polovini septembra, po prethodnim obrascima.
Brži pristup kameri sa veoma korisnom aplikacijom Shortcuts bio bi odličan potez kompanije Apple, ali to je samo jedno od mnogih poboljšanja fokusiranih na kameru koja se očekuju ove godine.
Očekuje se da će Apple takođe doneti poboljšanja kamere na iPhone 15 u celoj liniji.
Ovo uključuje iPhone 15 i iPhone 15 Plus, za koje se priča da će oba dobiti senzore za kameru od 48 MP, mada verovatno nije isti senzor koji se koristi u aktuelnim iPhone 14 Pro i 14 Pro Max.
iPhone 15 Pro Max  bi mogao da postane bolji u zumiranju, a priča se da će Apple ovo opremiti periskopskim sočivom poput nekih od najboljih Android telefona.
iPhone 15 Pro je navodno čudan model, a očekuje se da će Apple zadržati uglavnom istu postavku kamere kao iPhone 14 Pro. Ali možda je u igri novi senzor i možemo očekivati poboljšanja u softveru i novom A17 Bionic procesoru koji će dovesti do poboljšanja kvaliteta slike.
Sa svim ovim promenama koje dolaze, nije ni čudo što Apple olakšava prelazak u željeni režim kamere. Ako ga imate, istražite ga i uživajte.

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.