CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

Android će uskoro olakšati sinhronizaciju svih Vaših uređaja

A mobile > Our news > Vesti > Android će uskoro olakšati sinhronizaciju svih Vaših uređaja
Android će uskoro olakšati sinhronizaciju svih Vaših uređaja

Android će uskoro olakšati sinhronizaciju svih Vaših uređaja

Google priprema novu funkciju u vezi sa povezivanjem preko Android uređaja povezanih na jedan nalog.
Nešto poput postojeće Apple-ove funkcije Continuity , koja omogućava korisnicima da primaju pozive sa svog iPhone-a na svojim Mac-ovima i iPad-ovima sve dok su na istoj mreži.
Povezivanje svih Android uređaja na jedan Google nalog omogućiće funkcije kao što su prebacivanje poziva i deljenje interneta. Prvi je prilično razumljiv, dok je drugi jednostavan način da delite mrežnu vezu vašeg glavnog uređaja sa drugim Android uređajima.
Baš kao što bi to uradila mobilna pristupna tačka.
Zanimljivo je da prikazani snimak ekrana sugeriše da će funkcija za prebacivanje poziva raditi na različitim Android telefonima, dok Apple-ovo rešenje ne dozvoljava da primate pozive sa drugog iPhone-a. Ograničen je na iPad, Mac i MacBook.
Iako Google nije najavio nikakve planove za takvu funkciju, Mishaal Rahman kaze da će se funkcija „Poveži svoj uređaj“ pojaviti u podmeniju Podešavanja > Google > Uređaji i deljenje.

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.