CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

XIAOMI MIX FOLD 3 STIŽE U AVGUSTU

A mobile > Our news > Vesti > XIAOMI MIX FOLD 3 STIŽE U AVGUSTU
XIAOMI MIX FOLD 3 STIŽE U AVGUSTU

XIAOMI MIX FOLD 3 STIŽE U AVGUSTU

Predsednik Xiaomi-a Lu Weibing najavio je da Mix Fold 3 dolazi u avgustu.
Nova fabrika „Smart Factory“ je zvanično predstavljena i prvi model koji će se masovno proizvoditi biće upravo Mix Fold 3.
Očigledno je bilo mnogo nadogradnji u pogledu proizvodnih sistema kako bi se osiguralo da Mix Fold 3 može biti tanji i jači u isto vreme. Takođe će imati kamere marke Leica , što nije iznenađujuće.
Mix Fold 2 je lansiran u avgustu prošle godine , tako da se čini da je taj mesec sada manje – više tradicija za nove Xiaomi sklopive uređaje.
Model je u sklopljenom stanju debljine 11,2 mm.
To je več bilo neverovatno ali izgleda da je Xiaomi nekako uspeo da Mix Fold 3 učini još tanjim od toga.
Ostaje pitanje da li će ovaj sklopivi model dobiti zvanično međunarodno lansiranje.
Navikli smo da se Kineske kompanije pomalo plaše da iznesu svoje sklopive uređaje van svog domaćeg tržišta, bar je to bio trend u poslednjih par godina.
Informacije koje su poznate su da će imati selfi kameru ispod displeja na glavnom preklopnom ekranu, 5x periskopsko zum sočivo na zadnjoj strani, Snapdragon 8 Gen 2 čipset, i podršku za bežično punjenje od 50W.
Takođe, tu je i kućište sa odgovarajućim IP rejtingom.
Ukoliko ovaj model ostane dostupan samo u Kini kao i prethodnici- to je za konkurenciju poput Samsunga dobra vest, ali svakako bi bila šteta za kupce.

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.