CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

XIAOMI 14 Serija

A mobile > Our news > Vesti > XIAOMI 14 Serija
XIAOMI 14 Serija

XIAOMI 14,
JEDAN OD PRVIH TELEFONA KOJI ĆE IMATI QUALCOMM-OV SNAPDRAGON 8 GEN 3 ČIP

Xiaomi 14 i Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 čipset imaju jednu zajedničku stvar:
Nijedan još uvek nije zvanično objavljen. Uprkos tome, već znamo da će nadolazeća serija Xiaomi 14 biti predstavljena u novembru , dok bi Qualcomm-ov novi čipset trebalo da bude predstavljen 24. oktobra.
Iako smo još par meseci udaljeni od velikog otkrića ove serije , izgleda da su se prve informacije o dva telefona koja su deo serije, Xiaomi 14 i 14 pro već pojavile.
Nove informacije dolaze preko Digital Chat Station, i uključuju detalje o bateriji i procesoru serije Xiaomi 14.
Xiaomi predstojeći vodeći modeli će biti opremljeni Qualcomm-ovim Snapdragon 8 gen 3 čipsetom, koji uključuje cortex-x4 jezgro, pet Cortex- A720 jezgara i dva Cortex –A520 jezgra.
Takođe  za Xiaomi 14 se kaže da ima veliku bateriju 4860 mAh sa 90W brzim žičnim i 50W bežičnim punjenjem , dok će Xiaomi 14 Pro biti napajan većom baterijom od 5000mAh sa 120 W žičnim i 50W bežičnim punjenjem.
Iako to nije mnogo informacija, dovoljno je da nam da predstavu o tome šta Xiaomi planira za drugi deo godine.
Moćna kamera, puno memorije i zadivljujući ekran će verovatno biti upakovani u svaki od 2 telefona serije, ali do sada detalji o njima nisu poznati.
Ima vremena da saznamo više o predstojećim vodećim modelima kineske kompanije .
Sama činjenica da će biti među prvima koje će pokretati Qualcomm-ov Snapdragon 8 Gen 3 čipset trebalo bi da ih učini prilično privlačnim među kupcima koji su upoznati sa tehnologijom, tako da se nadajmo da neće predugo ostati isključivo dostupni u Kini…

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.