CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

WHATSAPP PROMENE

A mobile > Our news > Vesti > WHATSAPP PROMENE
WHATSAPP PROMENE

WhatsApp planira promene elemenata korisničkog interfejsa (UI) kako bi pružio jasnoću na svojoj tastaturi

Voz ažuriranja WhatsApp-a nikada ne staje. Ali, možda je upravo to razlog zašto je WhatsApp jedna od najčešće korišćenih aplikacija za razmenu poruka. Kompanija u vlasništvu Meta stalno traži načine da poboljša svoju uslugu novim funkcijama i podešavanjima.
Sa novim funkcijama tu je i novi meni. Zbog toga, WhatsApp dodaje funkciju pretrage na svoju stranicu sa podešavanjima. Planiraju „renoviranje“ svoje tastature zbog jasnoće.
Kao što je često slučaj sa vestima u vezi sa WhatsApp-om ova dolazi zahvaljujući WABetaInfo i njihovoj ekspediciji kroz najnoviju Beta verziju aplikacije (2.23.9.2) za Android.
Na prvi pogled, teško je utvrditi šta se tačno promenilo.
Traka za izbor tipa tastature se pomera u gornji srednji deo donjeg menija. Meni je sužen na listu emodžija, gifova i stikera, umesto svih zasebnih kategorija emodžija.
Ceo donji deo se zove „WhatsApp tastatura“.
Ovo je prilagođeni meni koji se pojavljuje kada želite da pošaljate neki sadržaj koji nije tekstualni, poput onih gore navedenih odlična funkcija pretrage je još uvek tu i radi kao dodatak. Takođe radi sa svim vrstama jezika, što se uvek ceni.
Ovo je Beta ulazak, trebaće još malo vremena da ova funkcija završi na WhatsApp-ovoj verziji uživo. Svakako je sjajno videti da tim programera traži načine da pruži jasnoću aplikaciji.
Uz WhatsApp, korisnici mogu da uživaju u porukama koje su zaštićene sa
end-to-end enkripcijom , da telefoniraju i učestvuju u video pozivima. Platforma u vlasništvu Meta ima preko 5 milijardi instalacija samo na Android-u i broji 2,24 milijarde globalnih aktivnih korisnika.
Preko 100 milijardi poruka se razmenjuje preko WhatsApp-a svakog dana što čini ovu aplikaciju jednom od najčešće korišćenih aplikacija.

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.