CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

SOUNDCORE LIBERTY 4 NC

A mobile > Our news > Vesti > SOUNDCORE LIBERTY 4 NC
SOUNDCORE LIBERTY 4 NC

ANKER PREDSTAVIO NOVE SLUŠALICE,
SOUNDCORE LIBERTY 4 NC

Nove Anker slušalice za poništavanje buke su tu.
Anker-ova Soundcore linija je proširena dodatnim parom slušalica , Liberty 4 NC.
Namenjene su kupcima koji ne žele da potroše mnogo novca , a dostupne su od 29. juna.
Baš kao i mnogi Anker proizvodi, Soundcore Liberty 4 NC je prilično pristupačan i dobija čak i dodatni popust.
Dostupne u pet različitih boja, slušalice se prodaju za oko 100 dolara.
Soundcore Liberty 4 NC karakteriše poništavanje buke i ima visokoosetljiv zvučni senzor u uhu, veliki drajver, kao i jedinstvenu komoru za izolaciju buke koja poništava do 98,8% buke.
Takođe, slušalice se isporučuju sa prilagodljivim ANC 2.0, koji analizira spoljašnje i unutrašnje buke preko in-ear i eksternog zvučnog senzora kako bi uklonio neželjenje zvukove u realnom vremenu.
Što se zvuka tiče , slušalice Liberty 4 NC obećavaju oštar, detaljan kvalitet zvuka zahvaljujući Hi-RES bežičnom zvuku i LDAC tehnologiji koja je sposobna da prenosi tri puta više podataka nego obični Bluetooth prenosi.
Što se tiče trajanja baterije , malo je verovatno da ćete naći bolji proizvod od ove ponude za poništavanje buke, koji obećava da će Vaše melodije trajati do 10h pre nego što Vam zatreba punjenje i obezbediće čak 50 sati izdržljivosti uz priloženo (bežično) kućište za punjenje.
Garantovana izdržljivost na kišu i prolivanja zahvaljujući IPX4 stepenu zaštite od vode, izrazito elegantan i tanak Soundcore Liberty 4 NC takođe ima 11 mm prilagođene drajvere za zvuk super visoke rezolucije i ukupno šest mikrofona koji formiraju snop za kristalno čiste pozive, koje su nesumnjivo izuzetne kako god da ih pogledate.
A kada ih pogledate kroz objektiv ispod 100 dolara postaju zaista neodoljive.

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.