CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

Samsung zaštita by McAfee

A mobile > Our news > Vesti > Samsung zaštita by McAfee
Samsung zaštita by McAfee

Samsung zaštita by McAfee

Bezbednost i privatnost su glavne reči za svaku kompaniju koja obećava zaštitu, obično po visokoj ceni.
McAfee je jedno od najpoznatijih imena koje se aktivira u oblasti bezbednosti i nakon devet godina partnerstva sa Samsung kompanijom, najavili su produženje tog partnerstva.
„Kada kupuju najnoviji Samsung proizvod, poslednja stvar o kojoj korisnici žele da razmišljaju je njegova bezbednost. Potrošači bi trebalo da budu u mogućnosti da uživaju u onome što internet nudi, uz korist zaštite od potencijalnih rizika na mreži. Naše skoro decenijsko partnerstvo sa
Samsung-om proširuje našu nagrađivanu online zaštitu na Samsung-ove kupce i unapređuje našu misiju da osnažimo potrošače da žive svoje živote na mreži sa poverenjem.“

U okviru kontinuiranog partnerstva, Samsung pametni telefoni , kao što je nova serija Galaxy S23, kao i serija Galaxy Book3, biće unapred instalirani sa antivirusnom zaštitom koju je razvio McAfee. Prilično je jednostavno, posebno u svetu u kojem korisnici telefona tako cene bezbednost i privatnost.
Naravno, pored pametnih telefona, McAfee će zaštiti i Samsungove tablete i računare.
Zaštita od malvera je važnija nego što mnogi korisnici telefona shvataju.

Iako besplatna dostupnost bezbednosnih rešenja još uvek nije nešto što kupci uzimaju u obzir kada žele da kupe nov uređaj, vredi proveriti ukoliko planirate da potrošite dosta novca.
Dok ne stigne zvanična potvrda i o srednjem rangu, ono što znamo je da su Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23 plus, Galaxy S23 i Galaxy Book3 jedini koji dolaze sa McAfee bezbednosnim rešenjima svuda na svetu gde se prodaju.

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.