CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

SAMSUNG GALAXY Z FOLD 5 i Z FLIP 5 STIŽU

A mobile > Our news > Vesti > SAMSUNG GALAXY Z FOLD 5 i Z FLIP 5 STIŽU
SAMSUNG GALAXY Z FOLD 5 i Z FLIP 5 STIŽU

SAMSUNG GALAXY Z FOLD 5 i Z FLIP 5 STIŽU USKORO

Na osnovu prošlogodišnje najave Galaxy Z Fold 4 i Z Flip 4  od 10.avgusta 2022. i Samsung-ovog Unpacked događaja 11.avgusta 2021. posvećenog Galaxy
Z Fold 3 i Z Flip 3, dalo se predpostaviti da najveći svetski proizvođač pametnih telefona planira da predstavi svoje sklopive uređaje sledeće generacije oko 9.avgusta 2023.
Prema izvorima trenutni očekivani raspored predstavljanja Z Fold 5 i Z Flip 5 :
26. jul – Unpacked događaj u Seulu, Koreja
11. avgust – Datum globalnog objavljivanja
Ako unutrašnji izvori ne greše, sledeći veliki Galaxy sklopivi uređaji će početi da se isporučuju širom sveta tačno dve godine nakon što su Galaxy Z Fold 3 i Z Flip 3 zvanično predstavljeni , i 12 meseci nakon prethodnog letnjeg Unpacked događaja. To u osnovi znači da Samsung želi da pomeri svoju sklopivu liniju za dve nedelje, što može staviti veliki dodatni pritisak na proizvodnju dva telefona za koja se ionako očekuje da će nadmašiti sve svoje prethodnike.
Povećanje prodaje je očigledno glavni cilj kompanije i što pre izađu Galaxy Z Fold 5 i Z Flip 5 , više vremena će moći da provedu na policama prodavnica bez konkurencije sa APPLE-ovom porodicom iPhone 15.
Iako pomenuta porodica iOS uređaja sledeće generacije prirodno nije predviđena  da uključuje sklopive modele.
iPhone 14 je prvenstveno okrivljen za prvi kvartalni pad sklopivog segmenta u poslednjem tromesečju.  Jasno je zašto Samsung žuri da otkrije i pusti Galaxy Z Fold 5 i Z Flip 5, posebno ako se uzme u obzir i nedavna Google Pixel Fold opcija.
Još jedan zanimljiv detalj o kome se priča je mesto održavanja Samsung-ovog Unpacked događaja. Seli se iz San Franciska i Njujorka u Seul iz „praktičnih razloga kao što su globalno priznanje i efekti događaja.“
Ono što znamo da će Galaxy Z Fold 5 izgledati poznato, dok je Galaxy Z Flip 5 gotovo zagarantovano veliki i nekonvencionalan kada je u pitanju njegov naslovni ekran.
Ovo će biti apsolutno najbolji Android telefoni u smislu sirove snage, i osim njihovog nadograđenog procesora, možda se neće mnogo promeniti ispod „kože“ prethodnika.
Takođe se zna da specifikacije kamere ostaju gotovo nepromenjene u poređenju sa onim što nude Z Fold 4 i Z Flip 4 , što naravno i dalje ostavlja mnogo prostora za softverska poboljšanja koja rezultiraju stvarnim napretkom fotografije u stvarnom životu.
Maloprodajne cene su nesumnjivo najveći deo slagalice koji nedostaje u ovom trenutku, iako možda postoje i drugi manji detalji o kojima se još uvek ne zna puno i koji bi mogli da donesu razliku za potencijalne kupce.

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.