CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

Samsung Galaxy Watch 5

A mobile > Our news > Vesti > Samsung Galaxy Watch 5
Samsung Galaxy Watch 5

Samsung Galaxy Watch 5


Posle godinu dana Samsung objavljuje još jedan model sopstvenog sata, Samsung Galaxy Watch 5 i Samsung Galaxy Watch 5 Pro.

Iako je unutrašnjost skoro ista , dizajn je pretrpeo značajne i vidljive promene.
Samsung je brend koji proizvodi isključivo pametne satove koji pripadaju haosu velikog grada. Jednostavno, uvek možete da pozovete, pošaljete poruku, pustite muziku, proverite YouTube trendove ili naručite hranu. Ono što se pridružuje ovim funkcijama su i one za avanturiste i sportiste, koje se ranije nisu sretale kod Samsung-a.

Noviteti kod Galaxy Watch 5 su:
4 boje, safirno staklo, težina, veća baterija – brže punjenje, poboljšan Sleep vidžet, duži vek trajanja baterije, Smart Switch- prenos podataka sa vašeg prethodnog sata.

Noviteti kod Galaxy Watch 5 pro su :
Nov model sa drugačijim dizajnom, kućište od titanijuma, safirno staklo, kaiš sa D kopčom, duži vek trajanja baterije , senzor temperature , smart switch, offline navigacija, track back navigacija.

Nijedan od modela nema fizički rotirajući okvir , na koji su korisnici Samsung-a navikli.
Može se reći da je Galaxy Watch 5 naslednik linije Galaxy Watch 4 , koja je bila više sportska od Galaxy Watch 4 Classic. Deluje atraktivno dizajnom. Osnovna verzija se nije mnogo promenila. Kućište je isto, 2 veličine 44mm i 40mm, od aluminijuma. U poređenju sa prethodnom generacijom sat je malo teži 33,5g i 28,7g. Razlog je veća baterija.
Kao i to što modeli imaju safirno staklo umesto Gorilla.
Treba ceniti korišćenje safira, kao vrhunskog materijala i njegovu upotrebu za oba modela.
Kod Pro modela obline iznenađuju. Titanijumsko kućište , 45mm – 1,77“.
Dizajneri su zadržali mini okvir koji štiti staklo od ogrebotina ( safir je otporan na ogrebotine , ali je krhkiji od minerala).
Senzorska oprema ista je kao kod Galaxy Watch 4 modela. Pored osnova, tu je i BIA tracker koji meri odnos masti, vode i mišićne mase u vašem telu i EKG.
Sat će Vam predložiti trening i unos kalorija. Tehnički, to je lični trener na Vašem zglobu.
Kao i uvek, novi sat mora doći sa nekim novim funkcijama, kao što su offline navigacija i funkcija Track Back.
Ključna poboljšanja definitivno pozicioniraju Samsung Galaxy Watch 5 kao jako dobar izbor za pametni sat.

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.