CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

SAMSUNG GALAXY TAB S9

A mobile > Our news > Vesti > SAMSUNG GALAXY TAB S9
SAMSUNG GALAXY TAB S9

SAMSUNG GALAXY TAB S9

Samsung nam konačno daje naslednika kompaktnog, ali veoma sposobnog Galaxy Tab S8 koji je lansiran još 2021.
Nadolazeći Galaxy Tab S9 će ispraviti stvari uz mnoštvo poboljšanja. Ovaj model je sigurno postigao najbolje nove karakteristike i označava najveću međugeneracijsku nadogradnju u poređenju sa svojim nadolazećim „rođacima“.
Šta se to tačno promenilo i da li biste trebali razmisliti o nadogradnji sa svog starijeg Samsung tableta?
Samsung ne menja jezik dizajna Galaxy Tab S9, što se odnosi i na druge tablete u porodici. Ono što smo imali sa Galaxy Tab S8 serijom ostaje za još jednu generaciju, što uopšte nije loše.
Dobijamo neka ažuriranja dizajna – postoji samo jedna zadnja kamera i onablisko prati dizajn Galaxy S23 sa izbočenim sočivom i prstenom koji ga okružuje.
Takođe tu je IP68 ocena za otpornost na prašinu i vodu. Ova ocena na bilo kom uređaju daje mir. Što se tiče ukupnog dizajna, očekuje se da će Tab S9 izgledati kao Tab S8, sa relativno debljim okvirima za udobno držanje uređaja. Ako apsolutno ne možete da podnesete deblje okvire, onda bi Vas Tab S9 mogao razočarati, ali Galaxy Tab S9 Ultra bi mogao biti za Vas.
Što se tiče boja , nudiće se u bež i srebrnoj boji.
Velika promena sa Galaxy Tab S9 je ta što će konačno dobiti AMOLED ekran. Osim drastične promene tehnologije prikaza ostale opšte specifikacije ekrana se verovatno neće toliko promeniti.
Očekujemo veličinu ekrana od 11 inča u prečniku, sa glatkom brzinom osvežavanja do 120Hz.
Kamere za tablete su jedan od aspekata koji se zanemaruju kod ovih velikih ploča, postoje kao naknadna misao – a ne kao prodajna tačka.
Galaxy Tab S9 dolazi sa jednom širokougaonom kamerom od 13MP koja će morati da zadovolji sve Vaše fotografske potrebe. Ono što ćete dobiti je kamera koja je dovoljno dobra za povremene normalne fotografije, bez posebno fensi mogućnosti.
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 za Galaxy procesor će pokretati ovu seriju.
Očekujemo da će 8 GB RAM-a i 128 GB izvorne memorije biti predstavljeni u osnovnoj verziji tableta. Verzije Galaxy Tab S9 sa višim specifikacijama mogu doći sa sa 12 GB RAM-a i više prostora za skladištenje , 256 GB i 512 GB .
Ne očekujemo veće promene u pogledu kapaciteta baterije.
Tablet će najverovatnije doći sa baterijom od 8000 mAh. Efikasniji čip će verovatno  dodatno pomoći izdržljivosti baterije. Podržavaće brzine punjenja do 45W, slično kao i njegov prethodnik.
Pored osnovnog, Samsung takođe objavljuje Galaxy Tab 9+ i Galaxy Tab S9 Ultra pored njega, kao i navodno pristupačnije Tab S9 FE i Tab S9 FE+.
Dok je Tab S9+ veća verzija Tab S9 sa jednom dodatnom kamerom , većim ekranom i baterijom , Tab S9 Ultra će pretvoriti stvari u nešto drugo sa svojim ogromnim ekranom od 14 inča i najboljim mogućim hardverskim specifikacijama unutra.
Madamo se da će ovo biti još jedno uspešno izdanje koje će poboljšati scenu Samsung tableta i učiniti je malo konkurentnijom.

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.