CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

REDMI predstavio adapter za brzo punjenje od 300 W

A mobile > Our news > Vesti > REDMI predstavio adapter za brzo punjenje od 300 W
REDMI predstavio adapter za brzo punjenje od 300 W

REDMI predstavio adapter za brzo punjenje od 300 W

Krajem oktobra prošle godine videli smo da Xiaomi objavljuje svoju tehnologiju punjenja za mobilne uređaje od 210W preko svog podbrenda RedMi. Ovu trku je pobedila verzija od 240W RealMe-a, koji je deo Oppo i OnePlus porodice.
Danas je Xiaomi dao odgovor sa neverovatnih 300W demo, što je smanjilo vreme punjenja za nešto manje od pet minuta.
Ovaj novi punjač dolazi u istoj veličini kao i njegov prethodnik od 210W , zahvaljujući boljem modularnom dizajnu plus disipaciji toplote iznutra.
U dostupnom videu koji otkriva više detalja, Xiaomi familija otkriva da se telefon može napuniti od 0 do 100% za manje od pet minuta.
Baterija 4100mAh je potpuno napunjena za nešto manje od pet minuta , a u videu se takođe može videti potrošnja energije tokom testiranja.
RedMi tvrdi da punjač od 300W može napuniti bateriju do 10% za 43 sekunde, 50% za dva minuta, i 100% za pet minuta.
Tehnologija koristi samorazvijenu arhitekturu brzog punjenja od 300W sa punom vezom.
Uključuje prilagođeni čip pumpe za punjenje 6:2 na arhitekturi punjenja originalnog  uređaja, dok je maksimalna efikasnost konverzije čipa čak 98 procenata.
Trenutno, punjenje od 300W još uvek nije uključeno ni u jedan zvaničan uređaj. Očekuje se da bi moglo biti uključeno u RedMi i Xiaomi pametne telefone u bliskoj budućnosti.
Sam adapter dolazi sa Double GaN tehnologijom. Što se tiče bezbednosti , Xiaomi tvrdi da postoji preko 50 funkcija ugrađenih u sistem za praćenje struje , napona i temperature na svakom čipu za punjenje.
Današnja najava kompanije Xiaomi, odnosno podbrenda RedMi, definitivno je postavila jednu prekretnicu za mobilnu industriju. O masovnoj proizvodnji još nema informacija.

 

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.