CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

REDMAGIC 8 PRO – NAJMOĆNIJI GAMING TELEFON NA TRŽIŠTU

A mobile > Our news > Vesti > REDMAGIC 8 PRO – NAJMOĆNIJI GAMING TELEFON NA TRŽIŠTU
REDMAGIC 8 PRO – NAJMOĆNIJI GAMING TELEFON NA TRŽIŠTU

REDMAGIC 8 PRO – NAJMOĆNIJI GAMING TELEFON NA TRŽIŠTU

REDMAGIC, kompanije NUBIA, poznat je po dizajniranju igara bez premca koje Vam omogućavaju da ste u igri bez ograničenja. Oni su svetski lideri u proizvodnji najinovativnijih pametnih telefona orijentisanih na igre, od 2018.godine. Njihov najnoviji model je zaista futurističko remek-delo.
Novi REDMAGIC 8 Pro dolazi u dva izdanja, uključujući transparentnu iteraciju , koja se razlikuje po izgledu i skladištenju. MATTE je elegantan i hladan spolja sa mnoštvom moćnih funkcija spakovanih ispod površine. 12 gb RAMa i 256 GB memorije za smeštaj velikog arsenala igara. VOID nudi još veći prostor za skladištenje – 16 gb RAMa i 512 gb interne memorije. Dok 8 Pro Plus ima memoriju od 1 TB.
Prozirna holografska zadnja strana prikazuje ventilator velike brzine obrtaja sa ugrađenim svetlima u boji. Ni sa jednim ne grešite , jer oba nude isti niz funkcija za poboljšanje performansi.
Najbrži chipset ikada! REDMAGIC je među prvima prijavio upotrebu Snapdragon 8 Gen 2 chip-a, za pametni telefon za igre. Ovaj procesor je AI čudo. Omogućava maximalnu brzinu , poboljšane performanse i energetsku efikasnost i bežičnu povezanost.
Ovaj telefon koristi ceo ekran do spoljnih granica sa ekranom skoro bez okvira i odnosom ekrana i tela 93,7%. Prednja kamera koristi drugu generaciju tehnologije kamere ispod ekrana Nubia. AMOLED ekran 6,8 inča bez prekida koristi poboljšanu FHD rezoluciju ekrana od 1116×2480 piksela i prikazuje 16 miliona boja.
Ultra-osetljiva stopa uzorkovanja dodira sa više prstiju od 960Hz i brzina osvežavanja ekrana od 120Hz su među najvišima u klasi.
Može se pohvaliti nadograđenim ICE 11 sistemom hlađenja sa 10 slojeva za rasipanje toplote.
Telefon ostaje hladan na dodir od prednje do zadnje strane.
Optimizovan za brzo punjenje i produženo trajanje baterije , ovaj telefon je spreman za svaku igricu. Za manje od 45 minuta može se kompletno napuniti. Imate 6000 mAh , što je više od celog dana punjenja. Baterija je mala i lagana, i kao što je već pomenuto , ostaće hladna bez obzira na sve.
Kada je u pitanju REDMAGIC 8 Pro , postoji toliko mnogo naprednih funkcija, samo ćete to morate da iskusite sami za potpuni doživljaj.
Ništa se sa tržišta ne može porediti sa RGB osvetljenjem, slušanjem surround zvuka sa dva zvučnika,i osećajem vibracije simetričnih linearnih motora sa dvostrukom X-AXIS tokom igre sa visokim ulozima.
Prodaja ultimativnog gaming REDMAGIC 8 PRO i 8 PRO Plus uređaja zvanično je počela 28.decembra 2022. u Kini, u toku je proces lansiranja na globalno tržište , početna cena je oko 950 eura.

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.