CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

QPR3 BETA PROGRAM , AŽURIRANJE

A mobile > Our news > Vesti > QPR3 BETA PROGRAM , AŽURIRANJE
QPR3 BETA PROGRAM , AŽURIRANJE

QPR3 BETA PROGRAM , AŽURIRANJE

QPR ( Quarterly Platform Release )
QPR3 Beta program konačno korisnicima Google Pixel-a daje ažuriranje kako bi se popravilo „zamrzavanje“ ( freezing & crashing ).
Korisnici Pixel-a koji su još uvek na Android 13 QPR3 Beta programu nisu imali zadovoljstvo da prime ažuriranje prošlog ponedeljka. Skoro dva meseca su u zaostatku, jer njihovi uređaji imaju instaliranu bezbednosnu funkciju za mart.
Međutim, Google je u četvrtak izbacio QPR3 Beta 3.1.
Ovo je važno ažuriranje jer su korisnici Pixel-a koji su koristili prethodno izdanje , QPR Beta 3, patili od brojnih nekarakterističnih problema koji se obično ne pojavljuju sa QPR Beta programom.
Telefoni su se stalno „zamrzavali“, aplikacije su se „rušile“, uređaji su se nasumično isključivali i još mnogo toga… Ali, sve dok su korisnici na QPR3 Beta verziji i nisu instalirali nijedno Android 14 Beta izdanje, trebalo bi da pronađu ažuriranje QPR3 Beta 3.1.
I to tako što će otići na Podešavanja (Settings) – Sistem (System) – Ažuriranje sistema
(System update).
Oni koji su pretplaćeni na Android 14 Beta program neće dobiti nikakva ažuriranja QPR3 Beta.
Ažuriranje popravlja sve probleme o kojima smo pisali.
Lista promena je sledeća :
– Popravljeni su različiti problemi sa stabilnošću.
– Rešen je problem koji je prouzrokovao da se prvo obaveštenje u senci obaveštenja zaglavi sa pomeranjem.
– Popravljeno je curenje memorije koje je uticalo na sistemski korisnički interfejs.
– Rešen je problem gde nivo jačine zvuka koji je podešen dok je TalkBack bio omogućen nije postojao nakon isključivanja i ponovnog uključivanja TalkBack-a.
– Rešeni su problemi sa korisničkim interfejsom sistema koji su ponekad izazivali „rušenje“ aplikacija.
– Rešeni su problemi koji bi mogli da dovedu do „pada“ uređaja prilikom korišćenja kamere.
– Rešeni su problemi koji su ponekad izazivali prekomerno trošenje energije.
Korisnici Pixel-a koji su instalirali QPR3 Beta 3.1 ažuriranje već pišu kako više ne vide da im se telefoni „zamrzavaju“ kao što je to bio slučaj.
Ažuriranje je dostupno onima koji koriste QPR3 Beta 2, 2.1 ili 3 na svojim Pixel 4,4a, Pixel 5,5a, Pixel 6,6a, Pixel 7 i 7 Pro.
Serija Pixel 6 na Verizon će dobiti aprilsku bezbednosnu popravku sa QPR3 Beta 3.1 dok će ostali modeli imati bezbednosnu popravku za maj nakon instaliranja ažuriranja.
Sledeće ažuriranje QPR3 5. juna trebalo bi da bude konačna verzija i biće poznata kao Pixel June Feature Drop. Kada se to instalira na Vaš Pixel moći ćete da izađete iz QPR Beta programa bez potrebe da brišete podatke sa uređaja.

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.