CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

Popravka Samsung ekrana

A mobile > Our news > Vesti > Popravka Samsung ekrana
Popravka Samsung ekrana

Popravka Samsung ekrana

Ako je Samsung Vaš omiljeni brend i volite moderan i elegantan izgled njihovih mobilnih telefona , onda treba da nađete način kako da Vaš telefon bude zaštićen u svakom trenutku. Jednostavno klizanje može da izazove pad koji ozbiljno može da ošteti Vaš dragoceni telefon. Ukoliko Vam je potrebna popravka ili zamena Samsung ekrana, nastavite da čitate . Na osnovu iskustva koje naš visokokvalifikovani tim servisera ima odgovorićemo u daljem tekstu na neka od čestih pitanja vezano za zamenu Samsung ekrana.
Svakome se može dogoditi da ekran telefona napukne ili se pokvari , nemojte biti zabrinuti zbog toga. Vrlo je jednostavno da se ekran zameni, a uz zaštitno staklo na ekranu – Vaš telefon biće kao nov. Takva popravka zahteva da par sati niste uz Vaš telefon. Takođe, ne morate brinuti za Vaše podatke. Zamena ekrana na Vašem Samsung telefonu ne utiče na podatke koje imate na Vašem uređaju. Pre nego što se obratite servisu za popravke, obavezno se raspitajte o iskustvu radnje i kvalitetu delova koje koriste. Neki serviseri će Vam ponuditi originalne delove, drugi koriste samo rezervne zamenske delove u vidu kopija ili OEM delove. Izbor je samo Vaš, na osnovu Vaše potrebe i budžeta. Zapamtite da je uvek najbolje da se odlučite za originalan deo za Vaš telefon.
Zamena ekrana na Vašem Samsung telefonu može biti zahtevna popravka koja zahteva iskustvo, najbolje bi bilo da ništa ne pokušavate sami jer rizikujete da izazovete dodatnu štetu.

Pored zamene celog sklopa ekrana Samsung telefona, postoji još jedna pristupačnija opcija zavisno od modela. Iskusan i vešt tehničar može zameniti samo oštećene delove ekrana, dok se funkcionalni delovi zadržavaju.
Postoje različite komponente ekrana, dijagnostika se razlikuje od slučaja do slučaja.

Prednje staklo, prednji ekran,i ekran osetljiv na dodir je gornji sloj i deo koji dodirujete u interakciji sa Vašim telefonom. AMOLED ( vrsta tehnologije OLED) je poput ultra tankog , sićušnog kompjuterskog monitora i odgovoran je za prikazivanje slika, videa, itd. To je najskuplja komponenta sklopa Samsung ekrana i veoma je krhka kada nije povezana na digitalizator i staklo.
Mogući problemi – Prednje staklo je napuklo, ali ekran i dalje radi ispravno; Prednje staklo je napuklo, ali ekran ima mrlje , linije… Sve je moguće popraviti, odnosno zameniti kod Samsung ekrana.
Vaš telefon će Vam biti vraćen sa instaliranim potpuno novim prednjim staklenim ekranom. Nakon toga, telefon će funkcionisati potpuno normalno.
Budite oprezniji , zaštitite svoj telefon, a ukoliko imate bilo koju nedoumicu kontaktirajte stručnjake.

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.