CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

OnePlus Buds Pro 2 slušalice

A mobile > Our news > Vesti > OnePlus Buds Pro 2 slušalice
OnePlus Buds Pro 2 slušalice

OnePlus Buds Pro 2 slušalice

Tržište je trenutno toliko zasićeno da ako se pojavi novi model slušalica, bolje je da imaju jedinstvenu prodajnu tačku. Bilo da je to vrednost, kvalitet zvuka, ili jedinstvena osobina. OnePlus ima iskustvo u potrazi za zlatnom ravnotežom imeđu razumne cene i visokog kvaliteta. OnePlus 11 je lansiran zajedno sa novim OnePlus Buds Pro 2.
Dizajn je isti kao OnePlus Buds Pro iz 2021.godine, ali to je sasvim u redu. Slušalice su zaobljene i mekane sa relativno kratkim stubovima mikrofona i obezbeđuju dobro prijanjanje kada su u upotrebi. Za izbirljive uši , zamor od nošenja dolazi oko trećeg sata neprekidnog korišćenja. Ali, to je zapravo prihvatljivo. Kao i obično, unutar kutije postoje tri veličine vrhova. Donji deo omogućava kontrolu reprodukcije medija putem stiskanja. Samo kućište je prilično lepo – horizontalnog dizajna u prilično kompaktnom obliku, napravljeno od meke plastike na dodir.
Šarka je nadograđena u odnosu na originalni OnePlus Buds Pro jer se otvara i zatvara čvrstim, glatkim pokretima. Dostupne su u 2 boje – Arbon Green, Obsidian Black, tako da se slažu uz novi OnePlus 11.
Dvostruki drajveri OnePlus Buds Pro 2 su podešeni u partnerstvu sa Dynaudio – kompanijom zvučnika sa 56-godišnjom istorijom koja pravi zvučnike samo sa sopstvenim drajverima.
Jačina zvuka je neverovatna.
Izvan kutije, bez preuzimanja njihove aplikacije HeyMelody , OnePlus Buds Pro 2 već zvuče fantastično. Bass je veoma dubok i snažan, ali vrlo fokusiran i kontrolisan.
Nema nikakvog osećaja „stiskanja glave“ ili gubitka detalja u muzici. Čini se da gornji srednji opseg ima samopouzdano izraženu visinu , ali ne zvuči grubo ili zamorno – samo veoma detaljno. Takođe ima puno vazdušnog prostora u visokim visinama, bez izazivanja „šištanja“ ili osećaja kompresije.
Pokušali smo da ih uporedimo sa njihovim najbližim konkurentima- Galaxy Buds Pro 2 i AirPods Pro 2 , ali ne mogu biti upoređeni. Svaki od ovih modela ima svoj način da zvuči dobro – u slučaju OnePlus Buds Pro 2 , prepoznatljiv zvuk dolazi od detaljnog gornjeg srednjeg tona i super fokusiranog basa.
Još jedna nadogradnja koju vredi napomenuti je da Buds Pro 2 može da dostigne najnižu latenciju od 54ms, što je znatno više od prethodnog modela. Čak ni u uparivanju sa iPhone-om nema znatnog kašnjenja.
Karakteristika budućnosti – prostorni audio je sve popularniji u današnje vreme, Spatial Audio. To je tehnologija koja prevazilazi tipično levo-desno stereo podešavanje i vara Vaš mozak da percipira instrumente i zvukove kao da zauzimaju stvarni prostor oko Vas. OnePlus Buds Pro 2 podržavaju Spatial Audio na Android-u.
Na kraju, aplikacija HeyMelody sadrži Zen Mode Air meni, koji Vam omogućava da preuzmete kratke ambijentalne zvukove koji se mogu ponavljati na Buds Pro 2.
Zvanični brojevi kažu da sa uključenim ANC-om, One Plus Buds Pro 2 pružaju 6 sati reprodukcije + 19 dodatnih sati u kućištu ( za 25 sati ukupnog trajanja baterije ).  Ako isključite ANC dobijate oko 9 sati , a ukupno 39 sati.
Kućište za punjenje podržava sopstvenu verziju WARP Charge-a, tako da možete dobiti 10 sati reprodukcije za 10 minuta punjenja.
Sve u svemu prilično izdržljive slušalice.
Ne zaboravite nadogradnju na duple drajvere u okviru slušalica i podrške za prostorni audio.
Da li vrede cene po kojoj se nude – da! Gledajući konkurenciju i cenovni rang OnePlus Buds Pro 2 nude priličan paket –
Dobar zvuk , odlične opcije finog podešavanja , povezivanje sa dvostrukim uređajima, dobar vek trajanja baterije i brzo punjenje.

 

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.