CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

Nothing Phone (2) zvanično stiže u Julu

A mobile > Our news > Vesti > Nothing Phone (2) zvanično stiže u Julu
Nothing Phone (2) zvanično stiže u Julu

Nothing Phone (2) zvanično stiže u Julu

Dok je Nothing Phone (1) bio srednje klase , nadolazeća verzija telefona će biti vodeći model ili „flagship killer“ za kompaniju.
Drugi telefon , prikladno nazvan Phone (2) stiže u Julu, prema rečima izvršnog direktora Carl Peia. On je tu informaciju izneo u intervjuu za Forbes.
Ranije je otkrio da će ovaj telefon pokretati Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, što ga čini definitivnim korakom iznad Nothing Phone (1), dok nije sasvim u rangu sa vodećim modelima iz 2023., koji koriste Snapdragon 8 Gen 2.
Ta odluka se odnosila na uporedne troškove dva SoC-a, a kompanija je ocenila da najnoviji čip nije vredan premijuma. Ostaje da vidimo kako će to ispasti – mnogi ljudi bi bili spremni da pristanu na ovo ako je cena „ispravna“.
Ako je cena premala u poređenju sa drugim vodećim modelima, onda će biti drugačija situacija.
Sam Nothing je podelio sliku početkom meseca, a sada se čini da je kampanja za lansiranje u punoj sesiji, sa tradicionalnim OnePlus – Nothing stilom iznošenja informacija o specifikacijama svake druge nedelje.
Danas je tu informacija o veličini baterije : To će biti ćelija od 4700mAh. To je 200mAh više od onog u Nothing Phone (1) ali opet ne baš sa današnjim standardom od 5000mAh.
Kako će to uticati na izdržljivost ostaje da se vidi.
Imajte na umu da je Carl Pei pokrenuo OnePlus.
Rana strategija te kompanije bila je da objavi telefon koji gotovo da nije zarađivao u nastojanju da izgradi bazu obožavatelja,a zatim polako poveća cenu za svoje buduće modele. Bili bi zaista iznenađeni ako Pei ne ponovi ovu strategiju sa Nothing.
Takođe je priznao da se Nothing Phone (1) prodaje gotovo bez profitne marže, što ne može da traje zauvek.
Drugim rečima, možete da planirate da Phone (2) bude bar malo skuplji od Phone (1) .
Ali nemojte očekivati visinu cene kao nešto poput Galaxy S23.

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.