CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

Nothing Phone (1)

A mobile > Our news > Vesti > Nothing Phone (1)
Nothing Phone (1)

Nothing Phone (1) dobija pristup  Android 14 Beta 1

Nothing, kompanija odgovorna za Nothing Phone (1) i Nothing Ear (2) slušalice je putem saopštenja za javnost objavila da će biti jedan od prvih Google Android  partnera koji će ponuditi Beta pristup Androidu 14.
Android 14 Beta 1 trenutno je dostupan samo za Google Pixel pametne telefone, ali vlasnici telefona Nothing Phone (1) će uskoro moći da testiraju najnoviju verziju Android-a.

Iako nije naveden tačan vremenski okvir u saopštenju kompanije se navodi da će
„ Tim proizvoda kompanije Nothing imati rani pristup novoj nadogradnji Android 14 Beta 1 kako bi se osigurala besprekorna integracija sa Nothing OS-om za glatko korisničko iskustvo.“
Sa najavom da će Nothing Phone (1) dobiti Android 14 Beta, mnogi tehnološki entuzijasti nestrpljivo očekuju koje će nove funkcije i poboljšanja doneti ažuriranje na uređaju.
Očekuje se da će Android 14 ponuditi nekoliko poboljšanja i novih funkcija koje neki vlasnici Google Pixel uređaja već testiraju.
„Ovo partnerstvo sa Android-om je svedočanstvo posvećenosti kompanije Nothing da svojim korisnicima donese najnoviju tehnologiju. Google je bio rani podržavalac Nothing-a i oba tima su posvećena bliskoj saradnji u primeni povratnih informacija kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo.“

U međuvremenu, korisnici Nothing Phone (1) koji su voljno učestvovali u Android 13 Beta programu, željno očekuju više informacija o tome kada će početi Android 14 Beta program i koji su sledeći koraci da se prijave.
Čini se da je konsenzus među zajednicom Nothing Discord da će možda proći još dve nedelje pre nego što čujemo bilo kakve nove informacije , verovatno oko Google I/O događaja.
Najava da će Nothing Phone dobiti Android 14 Beta jasan je pokazatelj da je kompanija posvećena pružanju korisnicima najnovije i najbolje tehnologije.

To takođe pokazuje da je kompanija fokusirana na pružanje visokokvalitetnog korisničkog iskustva, što je ključno na visoko konkurentnom tržištu pametnih telefona.
Biće zanimljivo videti kako je Nothing OS prilagođen za pokretanje ove nove verzije Androida.

 

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.