CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

Neispravna slušalica na iPhone 12 seriji

A mobile > Our news > Vesti > Neispravna slušalica na iPhone 12 seriji
Neispravna slušalica na iPhone 12 seriji

Neispravna slušalica na iPhone 12 seriji

Poznato je da postoje određene mane i nedostaci kod modela iPhone 12, iPhone 12 Pro i iPhone 12 Pro Max proizvedenim između Oktobra 2020. i Aprila 2021.godine .
APPLE kompanija je prihvatila te žalbe vezano za zvučnik i slušalicu na seriji 12, ali su se distancirali od žalbi za iPhone 12 mini.
Prvo je neophodno znati kako problem prepoznati. Morate znati i da postoje 2 različita tipa zvučnika koji se koriste u različite svrhe. Kada ste razumeli i potvrdili koji tačno problem imate i koji zadatak je pred Vama, morate doneti odluku koja je zaista samo Vaša.
Brze popravke sa delovima koji nisu kvalitetni, jeftine alternative mogu se pokazati skupim u narednom periodu. iPhone 12 može potrajati godinama ukoliko ga pravilno održavate i ako pri popravci birate originalne , kvalitetne delove.
Ukoliko Vas ne čuju dobro dok razgovarate ili Vas sagovornik ne čuje uopšte reč je uglavnom u neispravnom mikrofonu na iPhone 12 seriji. Ako sa druge strane Vi ne čujete dobro u toku razgovora onda je slušalica neispravna.
Ukoliko je Vaš uređaj pod garancijom , APPLE kompanija rešiće Vaš problem bez nadoknade.

Kompanija ovaj program za seriju 12 naziva : „ Service Program for No Sound Issues“. Na sajtu kompanije popunite upitnik i proverite da li se uklapate u program besplatne zamene.

U suprotnom , obratite se servisu koji pored obučenih servisera, uz garanciju kvaliteta, koristi alate za servisiranje po svetskim standardima , onako kako APPLE kompanija to propisuje.
Za sva dodatna pitanja, kontaktirajte nas , rado ćemo Vam pomoći.

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.