CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

Najbolje od pametnih telefona u srednjem rangu za 2023.

A mobile > Our news > Vesti > Najbolje od pametnih telefona u srednjem rangu za 2023.
Najbolje od pametnih telefona u srednjem rangu za 2023.

Najbolje od pametnih telefona u srednjem rangu za 2023.

Ne želite da izdvojite veliki novac za telefon, imate određen budžet , ali Vas buni koji telefon da izaberete? Navešćemo nekoliko modela sa pristojnim kamerama, ekranima od 5g do 120 Hz, koji Vas neće razočarati.
Telefoni srednjeg opsega uspevaju zaista dobro da balansiraju između cene I performansi za 2023 godinu.
Jedan od primera, Google Pixel 6a je dostupan od leta 2022, ali uređaj se može naći za manji novac, I to sa 128 gb. Ovaj telefon je nenadmašan među smart telefonima nižih cena. 6a je najisplativiji pametni telefon od cele serije Piksel 6. Kada je u pitanju kamera, nudi osnovni modul, ali ne zaostaje za konkurencijom, sa obzirom da je Google-ova velika prednost u softveru kamere.
Poznato je da Samsung pravi najbolje ekrane pametnih telefona, I iz tog razloga spomenućemo u ovoj kategoriji srednjeg ranga Galaxy A53. Prikazuje sadržaj na ekranu od 6,5 inča sa FHD+ rezolucijom. Brzina osvežavanja od 120 Hz je visoka kao u 5g verziji prethodnika. Samsung ima najdužu garanciju za ažuriranje za Android pametne telefone ikada. Ako kupite A53 2023, koristićete ga i 2027. Zahavaljujući petogodišnjoj podršci za bezbedonosna ažuriranja.
Kao APPLE alternativa, tu je iPhone SE (2022). Novi jeftiniji iPhone ima moćan A15- bionic.
Dobijate kameru od 12 MP unutar praktično sličnog kućišta kao i iPhone 2020 i otpornost na IP67. Prava nadogradnja je 5g konekcija, što čini uređaj konačno sposobnim da uživa u najnovijoj tehnologiji povezivanja kao i ostali uređaj tog cenovnog ranga koje vidite na ovoj listi. Odlično rešenje za svakoga ko traži pristupačan iPhone.
Za one koji bi da uštede još više novca, One Plus nudi Nord N20 5G.
Model srednjeg opsega brenda, sadrži Snapdragon 695 5g procesor. Možda nije najbrži soC, ali nudi više performansi za svakodnevne zadatke I pomaže u uštedi baterije. One Plus Nord N20 podržava brzo punjenje do 33w do svoje baterije od 4500 mAh , a tu je I punjač u pakovanju. N20 uključuje čitač otiska prsta ispod ekrana, proširivu memoriju, i sistem trostrukih kamera predvođen senzorom od 64 megapixela.
Takođe izbor može biti i neki od mnogih modela iz Xiaomi porodice.
A posebna tema su Refurbished i korišćeni , polovni telefoni. Dakle, skuplje pametne telefone možete kupiti na tržištu polovnih ili refabrikovanih telefona. Preporučljivo je koristiti uređaje koji nose remontovanu garanciju. Polovni telefoni koji su provereni od strane kompanija kako bi se osiguralo da su u vrhunskom stanju.
Pod uslovom da kupujete od proverenog prodavca, potpuno je bezbedno kupiti renoviran , refabrikovan telefon.

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.