CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

MWC 2023 : Očekivanja od predstojećeg Mobile World Congress-a

A mobile > Our news > Vesti > MWC 2023 : Očekivanja od predstojećeg Mobile World Congress-a
MWC 2023 : Očekivanja od predstojećeg Mobile World Congress-a

MWC 2023 :
Očekivanja od predstojećeg Mobile World Congress-a

 

Najveći svetski šou pametnih mobilnih telefona se vratio.
MWC je najveća izložba mobilnih telefona na planeti, gde se veliki proizvođači Android pametnih telefona okupljaju da pokažu novitete.
MWC je nekoliko godina, usled Covid pandemije, imao manje izdanja. Ali kako je MWC 2023 za par dana, očekuju se sjajne vesti na izložbi.
Iako su neke kompanije već predstavile  svoje vodeće modele ranije ovog meseca ( kao na primer Samsung ) potvrđeno je da će čak 5 kompanija svoje nove uređaje predstaviti tokom MWC-a.
Zvanični datumi MWC 2023 su od 27. februara do 02.marta, lansiranja nekih noviteta počeće već 25. i 26. februara. Glavni događaj se dešava u Barseloni, Španija.
OnePlus će imati neočekivano lansiranje novog koncepta. Honor je najavio lansiranje Honor Magic 5 serije. Njima je ovo prvo debitovanje na MWC, ne zna se puno ali je najavljen Snapdragon 8 gen 2 soC za Magic 5 seriju.
Još jedan potvrđeni proizvođač je Xiaomi. Pretpostavlja se da će njihovo predstavljanje biti sa Xiaomi 13 Ultra modelom.
RealMe će predstaviti 240 W brzi sistem punjenja, gde se uređaj može napuniti u potpunosti ( od 0 do 100 % ) za samo 10 minuta!
Istina je da ne znamo još sve što će biti otkriveno na MWC-u, i sve je to deo zabave velikih tehnoloških noviteta.
Brendovi kao što su Samsung, Huawei itd. prisustvovaće Kongresu , ali još uvek nije potvrđeno da li će predstaviti novitete, obzirom da su svoje modele ove godine izbacili pre samog događaja u Barseloni.  Proizvođači su istakli da žele da iznenade novim gedžetima, koji se za sad čuvaju u tajnosti, pa nam ostaje da sačekamo samu izložbu.
Teme o kojima će se najviše pričati na ovogodišnjem MWC-u su 5G, 6G, OpenNet, FinTech, CloudTechnology.. .
Takođe  jedan od najavljenih panela i tema koja će dominirati je Going Green pokret. Generalno teme vezane za budućnost Planete usled tehnološkog rasta čiji smo svedoci.
Transformacija planete usled tehnoloških dostignuća je debata kojoj će prisustvovati velika imena.
Ulaznice za MWC 2023 se kreću od 800 eura, do 4900 eura za VIP biznis propusnice.

Naravno da sve online vesti sa MWC 2023 možete ispratiti prijavljivanjem na zvaničnu web stranicu Kongresa.

 

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.