CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

HUAWEI WATCH ULTIMATE

A mobile > Our news > Vesti > HUAWEI WATCH ULTIMATE
HUAWEI WATCH ULTIMATE

HUAWEI WATCH ULTIMATE

Huawei Watch Ultimate je čvrst, elegantan gedžet, sci-fi izgleda koji može da izdrži mnogo toga.
Ovaj sat ima egzoskelet od tečnog metala koji je sposoban da izdrži „pakao“ i nazad, Terminator od pametnog sata.
Dolazi u crnoj kutiji, poznatoj svim Huawei fanovima. Unutra je sat, podloga za bežično punjenje, dodatna silikonska traka, druga traka od hidrogenizovane nitrilne gume – za ozbiljne ronioce, ekstenderi za titanijumsku traku.
Izgleda slično kao GT3 Pro, barem na papiru.
Ekran je sada 1,5 inčni AMOLED LTPO koji može da ide od 1Hz do 60Hz. Tri dugmeta na šasiji, a ono sa leve strane aktivira novi režim ekspedicije.
Prilično veliki, sa 48,5mm.  Prednosti veličine – robusna, avanturistička mašina.
Ekran od 1,5 inča , rezolucija 466×466, je vrhunac Watch Ultimate, zajedno sa nanokeramičkim okvirom. Na vrhu ekrana se nalazi safirno staklo. Ovo je prvi LTPO ekran na Huawei satu, a takođe je veoma svetao.
Postoje dve varijante boja : Voyage Blue i Expedition Black.
Plava ima čistu metalnu šasiju, sa plavim okvirom inspirisanim roniocem.
Crna verzija – keramički prsten podseća na kompas, sa severnim smerom prikazanim kao crvena strelica.Dolazi sa gumenim remenom i zbog toga mu je cena nešto niža od Voyage Blue varijante.
Na zadnjoj strani, kod obe varijante, je uglačana keramika, hipoalergenski materijal. Sve u svemu, dizajn izgleda veoma elegantno, podseća na neke klasične ronilačke satove (Omega Seamaster, npr.)
Težina je ravnomerno raspoređena, posebno ako koristite titanijumsku verziju remena.
Sat radi na Harmony OS 3.0, a iskustvo i softver su veoma slični onome što imamo u GT3 pro seriji. Jedna velika razlika je gore pomenuto treće dugme, koje Vas vodi u potpuno nov Ultimate Mode, koji sadrži režim Ekspedicije, Dive Mode, kao i mnoge druge napredne funkcije.
Praćenje fitnesa je jednako dobro kao i kod GT3 Pro serije : Možete pratiti više od 100 vežbi, postoji algoritam za automatsko praćenje, i više planova obuke. Oni su prilično dobri,a čak i poluprofesionalni trkači mogu imati koristi od njihovog korišćenja.
Huawei Watch Ultimate može kontinuirano da meri otkucaje srca, snimi EKG, proceni ukočenost arterija, meri nivoe SpO2, nivoe stresa, telesnu temperaturu i naravno da prati san. Svi ovi senzori i algoritmi su deo Huawei TruSeen 5.0 i TruSleep 3.0 paketa i funkcionišu zaista dobro. Sat Vas može upozoriti na moguća srčana oboljenja, isto važi i za nivoe SpO2 (nivo kiseonika u krvi). Huawei pametni satovi su oduvek imali odlično trajanje baterije i ne bi imalo smisla očekivati ništa manje od sata pod nazivom „Ultimate“.
Watch Ultimate dolazi sa ugrađenom ćelijom od 510mAh koja bi trebalo da traje do 14 dana uz umerenu upotrebu, i do 8 dana ako zaista koristite konstantno sat.
U maloprodajnoj kutiji uključena je podloga za bežično punjenje i ona će napuniti sat od 0 do 100% za oko sat vremena. Huawei Watch Ultimate takođe radi sa drugim bežičnim punjačima sa sertifikatom QI.
Sve u svemu, trajanje baterije je solidno na Huawei Watch Ultimate, bilo bi Vam teško da ispraznite bateriju za nekoliko dana, čak i da pokušate.
Sat radi dovoljno brzo, nema velikih padova u performansama, zaostajanja ili zastoja – ništa što bi Vas izludelo zbog kontinuirane upotrebe.
Huawei Watch Ultimate je uređaj koji koristi samo Bluetooth I nema LTE vezu. Možete koristiti sat kao Bluetooth uređaj za pozivanje, a jasnoća poziva je veoma dobra. Samo ovo je veliko dostignuće za sat koji koristi 16 različitih komponenti da izdrži pritisak vode do 10atm na 100 metara dubine.
Linearni haptički motor unutar Huawei Watch Ultimate je prilično moćan.
Sat ima za cilj da bude savršen pametni sat za avanturiste. Trebalo bi da je glavni konkurent APPLE Watch Ultra. Prilično teško za prodaju , jer mu je cena viša od APPLE Ultra.
Ali ova dva sata zapravo nude različite stvari. Konkurent je i Huawei sopstvena GT3 Pro linija. Nudi 90% onoga što Watch Ultimate ima, ali za dosta nižu cenu. A i dolaze u dve različite veličine i 2 različita materijala.
Huawei Watch Ultimate je tehnološko remek-delo i još jedan prvi u industriji za Huawei.
Njegova šasija od tečnog metala je jača od titanijuma, ekran – veliki, oštar i svetao, baterija dugotrajna.
Ako želite najbolje materijale u pametnom satu, moćnu bateriju, ronilac ste, svakako je ovaj model pravi izbor za Vas. Bićete više nego zadovoljni sa Huawei Watch Ultimate.
Za sve ostale, zadržavanje na Huawei GT3 Pro može biti bolja ideja, jer dobijate skoro pa isto iskustvo sa pametnim satom za mnogo manju cenu.
(Huawei Watch Ultimate cena za Voyage Blue je 900 eura, dok je Expedition Black 750 eura).

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.