CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

HUAWEI P60 PRO I SKLOPIVI MATE X3

A mobile > Our news > Vesti > HUAWEI P60 PRO I SKLOPIVI MATE X3
HUAWEI P60 PRO I SKLOPIVI MATE X3

HUAWEI P60 PRO I SKLOPIVI MATE X3

Vodeći modeli lansirani globalno sa jedinstvenim dizajnom i kamerama.
Huawei P60 Pro ima četvorostruko zakrivljen ekran i jedinstveni komplet za fotografisanje sa promenljivim otvorom blende na glavnoj kameri kao i ultra osvetljujuću telefoto kameru sa F2.1 otvorom blende, najvećim na telefonu sa periskopskim zum objektivom.
P60 Pro nudi jedinstveni dizajn biserne teksture, „koji uključuje prirodni mineralni biserni prah u uređaj pametnog telefona kako bi se stvorio iluminirajući i sjajni učinak, postižući  jedinstvenu prirodnu teksturu poput sedefa“, kažu iz kompanije Huawei.
Druga boja u kojoj je P60 Pro dostupan je crna sa završnim Anti Fingerprint – Sand glass.
Ipak, ultratanki dizajn od 8,3 mm nije sve što postoji kod P60 Pro, budući da ima i jedinstveni četvorostruko zakrivljeni ekran sa čvrstim KunLun staklom.
Ekran je vrhunske LTPO OLED varijante koji omogućuje e 1-120Hz prilagodljivu stopu osvežavanja i jedini je sa dvostrukim sertifikatom za verodostojnu široku pokrivenost raspona i preciznu projekciju boja.
Tanki P60 Pro takođe je puno lakši od većine drugih vodećih telefona sa tačno 200 grama.
Druge značajne specifikacije Huawei P60 Pro uključuju procesor Snapdragon serije 8, kapacitet baterije od 4815 mAh i brze brzine punjenja od 88W, kao i ultra brze mogućnosti bežičnog punjenja od 50W.
P60 Pro dolazi opremljen kompletom fotoaparata ultra-lighting XMAGE koji donosi neke novosti u mobilnoj fotografiji i zaslužuje najvišu ocenu DxOMark.
Optički sastav predvodi glavna kamera Ultra lighting od 48 MP opremljena F1.4 – F4.0 automatski podesivim fizičkim otvorom blende, grupom sočiva visoke propusnosti i RYYB SuperSensing senzorom.
Prema Huawei-u, ova poboljšanja hardvera „proizvode živopisnu fotografiju u postavkama slabog osvetljenja“ i „ultravisoki dinamički raspon u scenama sa višom razmerom svetla i tame kao što su izlazak i zalazak Sunca, zora, sumrak“, hvatajući čak i sitnu teksturu detalja poput sjaja glatkih staklenih površina.
Huawei P60 Pro je opremljen revolucionarnom Night Vision telefoto kamerom sa otvorom blende F2.1 koji je najveći na telefonu sa sklopivim periskopskim sastavom zuma.  Telefoto kamera takođe ima grupu sočiva i RYYB SuperSensing senzor koji joj omogućuje da uhvati više svetla baš kao i glavna kamera.
Novi Long Travel Slide Zoom Lens Group omogućava bolju kontrolu udaljenosti fokusiranja i oštrije slike od makro do najdaljih razina zuma.
Huawei takođe lansira globalno svoj Mate X3 sklopivi vodeći telefon , sa opštom dostupnošću u EU i UK.
Mate X3 sa glavnim 7,85 inčnim ekranom koji se zatvara prema unutra kao na Galaxy Z Fold 4 i 6,4 inčnim spoljnim ekranom, oba sa brzinom osvežavanja od 120 Hz.
Inovativni dizajn šarki omogućava zatvaranje bez zazora , a Mate X3 ima vrlo tanak i lagan dizajn uprkos prisutnosti najboljeg kompleta kamere na sklopivom u ovom trenutku koji uključuje periskopsku kameru sa 5X optičkim zumom.
Huawei je svom sklopivom telefonu dodao vodootpornost IPX8, što mu je omogućilo da bude u vodi dubine do 1,5 m na 30 minuta.
Baterija od 4800mAh se puni na 66W žično i 50W bežično.
Telefon se zatvara potpuno ravno pa je lakši i tanji od iPhone 14 Pro Max.
Mate X3 dostupan je sa 12 GB RAM-a i 256 GB , 512 GB, 1 TB skladišnog prostora.
HarmonyOS 3.1 unapred je instaliran na ovaj sklopivi uređaj.

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.