CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

HONOR MAGIC 5 PRO KAMERA

A mobile > Our news > Vesti > HONOR MAGIC 5 PRO KAMERA
HONOR MAGIC 5 PRO KAMERA

DETALJI RAZVOJA I TESTIRANJA HONOR MAGIC 5 PRO KAMERE

Honor Magic 5 Pro je jedan od vodećih pametnih telefona predstavljenih ove godine. Istinski impresionira sveobuhvatnim skupom funkcija.
Njegova trostruka kamera od 50 MegaPixela obezbedila je vrhunske snimke u svim scenarijima snimanja tokom raznih testiranja.
Brend sada deli sa publikom neke detalje iza kulisa o procesu razvoja opreme za kameru Magic 5 Pro i kako je testiran u Honor-ovim R&D labaratorijama.
Namenska Honor labaratorija za kamere može da testira različite scene snimanja, uključujući uslove osvetljenja, brzinu zatvarača i udaljenost.
Honor je započeo 18-mesečni proces razvoja svog Honor Image Engine koji uključuje novi izvorni kod i optimizacije algoritma za kamere na Magic 5 Pro.
Brend je takođe blisko sarađivao sa Qualcomm-om kako bi iskoristio Snapdragon AI motor proizvođača čipova, što je rezultiralo većim intervalima keš memorije podataka.
Honor je obučio svoju AI mrežu sa preko 270.000 slika u tandemu sa poboljšanim algoritmima za otkrivanje pokreta, prepoznavanje objekata i prepoznavanje scene.
Prema Honor-ovom saopštenju za štampu ,može se pohvaliti povećanom brzinom autofokusa  koja je porasla za 245% u poređenju sa Magic 4 Pro od prošle godine.
Honor je takođe dao prioritet zaštiti očiju tokom razvoja ovog modela, dobivši prvi TUV Rheinland Circadian Friendly sertifikat za filtriranje plave svetlosti i podešavanje temperature boje.
Kamera takođe ima novu funkciju dinamičkog zatamljivanja razvijenu na osnovu podataka od preko 10.000 korisnika.
Pored toga, Honor je potrošio preko 20 miliona dolara na opremu za testiranje in-house kvaliteta za više od 200 standarda za testiranje sertifikata.

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.