CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

Google Pixel Buds Pro, najbolje slušalice na tržištu

A mobile > Our news > Vesti > Google Pixel Buds Pro, najbolje slušalice na tržištu
Google Pixel Buds Pro, najbolje slušalice na tržištu

Google Pixel Buds Pro, najbolje slušalice na tržištu

Google Pixel buds Pro izgledaju kao glomaznija verzija poslednja dva para Pixel buds slušalica. Delovi koji ulaze u uši nisu mnogo veći, ali buds Pro bolje stoje od prethodnih generacija slušalica. Google kaže da Buds Pro slušalice aktivno mere pritisak u ušnom kanalu, tako da se pritisak oslobađa i slušalice ostaju udobne.
Pixel Buds Pro slušalice dolaze u četiri boje  (tamno siva, sivo-plava, koralna, zeleno žuta).
Kućište Buds Pro slušalica je malo šire i deblje od poslednje dve verzije , završni sloj je mat, ali tu je isti oblik, zadržava se isti osećaj. Ima USB-C port na dnu i jedno dugme na zadnjoj strani , koje se koristi za povezivanje slušalica sa uređajima koji ne podržavaju brzo povezivanje.

Svaka boja Buds Pro slušalica dolazi sa istom crno-belom futrolom za punjenje. USB kabal nije u pakovanju.
Zvuk koji nude Pixel Buds Pro slušalice je prirodan i prostran, sa punim basom. U aplikaciji možete podesiti niski bas, srednje, visoke i gornje tonove nezavisno jedan od drugog i na različitim nivoima jačine zvuka.
Buds Pro koriste isključivo SBC i AAC. Slušajući različite žanrove „visokog kvaliteta“ ne primećuje se nijedna neobična kompresija. Kvalitet mikrofona je odličan. Neželjeni zvuk se filtrira prilikom poziva. Google kaže da Pixel Buds Pro koriste „ prilagođeni procesor, algoritme i zvučnike“ u svom poništavanju buke. Niski zvuci su gotovo prigušeni. Google-ov režim transparentnosti je odličan. Kontrole na dodir su uglavnom iste kao kod Pixel Buds iz 2020, jedan dodir za pauzu, dva dodira za preskakanje unapred, tri za vraćanje nazad. Takođe, možete podesiti jačinu zvuka nagore i nadole. Pritiskom i držanjem bilo koje slušalice poziva se Google Asistent , takođe možete podesiti drugi pritisak na bilo koju slušalicu da bi se prebacivali između režima transparentnosti i ANCa.
Buds Pro može da vam pročita dolazna obaveštenja (notifikacije).
Multipoint Audio radi sa skoro svim modernim uređajima koji podržavaju bluetooth, to je funkcija ugrađena u slušalice.  Google tvrdi da Pixel buds pro mogu izdržati 7 sati u nizu sa uključenim ANCom i 11 sati kada je isključen. Jedno punjenje dovoljno je za ceo radni dan mešovite upotrebe. Futrola za punjenje sadrži oko dva dodatna punjenja i može se dopuniti preko USB-C ili bežično. Pixel Buds Pro su veliko poboljšanje u odnosu na prethodne generacije u pogledu trajanja baterije.
Google Pixel Buds Pro su odlične slušalice i sjajan izbor za sve koji ne koriste iPhone.

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.