CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

Google Pixel 7 Pro ima možda i najbolju kameru od svih telefona na tržištu

A mobile > Our news > Vesti > Google Pixel 7 Pro ima možda i najbolju kameru od svih telefona na tržištu
Google Pixel 7 Pro ima možda i najbolju kameru od svih telefona na tržištu

Google Pixel 7 Pro ima možda i najbolju kameru od svih telefona na tržištu

 

Pixel 7 Pro je izdanje gde je Google porodica zaista zablistala i pokazala svetu svoju savršenu viziju za vodeći pametni telefon. Hrabar dizajn, odlične softverske funkcije, neverovatne kamere kojima ni jedan drugi proizvođač ne može da parira.
Google Pixel 7 Pro opremljen je glavnom kamerom od 50 MP sa otvorom blende f/1,85 i autofokusom za detekciju lasera. Glavnoj kameri se pridružuje ultraširoka kamera od 12 MP sa vidnim poljem od skoro 126 stepeni, plus telefoto kamera od 48 MP sa optičkim zumom od 5k i do 30k sa Google-ovim super res zumom. Takođe, tu je selfi kamera od 10,8 MP na prednjoj strani. Fotografije sa Pixel 7 Pro izgledaju neverovatno. Tu su prelepe boje u svim vrstama svetlosnih uslova, snima neverovatne detalje i čini dobijanje zadivljujućih slika tako neverovatno lakim. Samo otvorite aplikaciju za kameru, dodirnite dugme zatvarača i Google-ova vrhunska obrada slika daje impresivnu fotografiju. Ako želite kameru telefona koja može bez napora da proizvede fantastične, upadljive slike sa lakoćom , Pixel 7 Pro upravo to radi.

Ali nije samo glavna kamera ono što čini Pixel 7 pro tako moćnom fotografskom zverkom . Google je značajno unapredio svoju telefoto igru i to se vidi. Aplikacija za kameru Pixel 7 Pro sada ima dve prečice za brzo preskakanje na Zoom od 2k i 5k , prva se irezuje na glavnom senzoru , dok se druga prebacuje na namensku telefoto kameru. Takođe, možete da nastavite da zumirate do 30k ako želite da se veoma veoma približite subjektu.
Zoom od 5k daje čvršći snimak od nezumirane fotografije , zadržavajući odličnu količinu detalja. Čak i snimci od 15k izgledaju sjajno , dajući Vam čistu i oštru sliku koja je više nego vredna divljenja i deljenja sa svima. Stvari počinju da izgledaju kao akvarelna slika pri 30k , ali bez obzira na to lepo je imati čistu fleksibilnost da se to napravi – nešto što čak ni iPhone 14 pro jednostavno ne može da ponudi.
Ultraširoka kamera je takođe veoma dobra! Snima veoma slične boje kao glavna kamera , a dodatno vidno polje dodaje mnogo konteksta za snimke. Ni jedna pritužba na to. Ultraširoka kamera je zaista impresivna sa svojim novim režimom snimanja makrofokusa.  Kada je dovoljno blizu subjekta automatski se prebacuje na ultraširoku kameru za makro sliku – rezultat je više nego odličan.  Od posmatranja pojedinačnih zrna peska do približavanja cvetu , Pixel 7 Pro radi neverovatan posao. Sve dok možete da gledate mimo izobličenja oko ivica ovih snimaka, oni su prezabavni za snimanje.
Kod Pixel 7 Pro jedino je selfi kamera ona gde bi se moglo dodatno nešto uraditi.
Google Pixel 7 Pro ima najbolju kameru telefona na tržičtu , koji definitivno opravdava svoju cenu.

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.