CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

GOOGLE IO 2023 – SVE NOVOSTI KOJE SE OČEKUJU

A mobile > Our news > Vesti > GOOGLE IO 2023 – SVE NOVOSTI KOJE SE OČEKUJU
GOOGLE IO 2023 – SVE NOVOSTI KOJE SE OČEKUJU

GOOGLE IO 2023 – SVE NOVOSTI KOJE SE OČEKUJU

Google IO 2023 je ovogodišnja verzija konferencije za programere pretraživačkog giganta, na kojoj će verovatno dati neke velike tehnološke najave- uključujući dolazak Android 14 i Bing rivala BARD Chat-a.
Znamo da će se glavni deo Google IO 2023 održati 10.maja, tako da je to datum za sve ljubitelje tehnologije. Ove godine glavni govor će se održati pred ograničenom publikom uživo, ali će biti prenosa za one koji ne mogu prisustvovati lično u Kaliforniji.
Dakle, šta tačno očekujemo da vidimo na Google IO 2023 i kako se možete uključiti? Napravili smo presek ključnih informacija o Google-ovom ekvivalentu APPLE-ovog WWDC-a (koji se obično održava u junu).

S obzirom na porast AI Chat robota kao što je Microsoft-ov novi ChatGPT, glasine razumljivo predviđaju da će Google ove godine još više uneti veštačku inteligenciju u većinu svojih usluga. Ali, s obzirom da će Android 14 igrati istaknutu ulogu , Google IO 2023 će biti nezaobilazan za ljubitelje tehnologije svih pravaca.
Google je najavio da će se njegova konferencija za programere i uvodno izlaganje održati u sredu 10.maja. Za razliku od prošle godine, planirano je da to bude jednodnevni događaj.
Najnoviji Android OS je već u fazi pregleda za programere i biće objavljen u Beta formi negde između marta i aprila. Međutim Android 14 neće biti objavljen u javnosti do avgusta, tako da očekujemo da će Google potrošiti dosta vremena na izlaganje novih trikova softvera na Google IO 2023.
Neke očekivane nove funkcije uključuju podršku za satelitske komunikacije i mogućnost rukovanja pristupnim passkeys, koji bi konačno mogli da zamene lozinke i smatraju se bezbednijim i lakšim za korišćenje. Verovatno će doći i do poboljšanja bezbednosti operativnog sistema,ali će, naravno, neki telefoni propustiti ažuriranje za Android 14 – uključujući Google Pixel 4a.
Google nije bio u skladu sa lansiranjem svojih Pixel-a srednjeg A-modela , ali postoje najave za Google Pixel 7a.
Najavljen je za maj, pa bi Google IO 2023 bilo najrazumnije mesto za njegovo predstavljanje.
Očekuje se da će imati Google-ov najnoviji Tensor G2 čipset i dizajn koji mnogo liči na Google Pixel 7.
Najavljuje se i predstavljanje Google Pixel Fold rešenja, kao i Google Pixel Tableta,konačno.
Osnovna komponenta Google IO konferencije su fantastični novi trikovi za usluge kao što su Google Maps, Google Lens, Google docs…
Prošla godina je bila velika za pametne satove koje pokreće Google. Od tada, platforma koja je konkuretna APPLE Watch- stalno raste.
Možda je prerano za pregled Watch OS 4 na Google IO 2023, ali očekujemo da čujemo najave koje daju rastućem zamahu platformi pametnih satova još jedan snažan podsticaj.
Možete se registrovati online da biste dobili pristup svim virtuelnim sesijama, ključnim beleškama i vestima. Da biste se registrovali, samo idite na stranicu događaja GOOGLE IO 2023 i prijavite se pomoću svog standardnog Google naloga.
Dobićete profil koji Vam omogućava da sačuvate i kasnije gledate sve video snimke, što nećete moći bez registracije.
Sa sesijama GOOGLE IO 2023 za koje se očekuje da pokriju sve , od Androida do AI i mašinskog učenja, vredi se prijaviti.

 

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.