CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

Benefiti zaštitnih maski za mobilne telefone

A mobile > Our news > Vesti > Benefiti zaštitnih maski za mobilne telefone
Benefiti zaštitnih maski za mobilne telefone

Benefiti zaštitnih maski za mobilne telefone

 

Padovi, tečnosti, ogrebotine, udarci samo su neke od nesrećnih okolnosti koje bi mogle da unište Vaš telefon ili tablet. Ukoliko ste već imali iskustvo da gledate dok Vaš uređaj pada na zemlju onda znate koliko može biti važna zaštita istog.
Od veoma laganih do robusnih futrola koje nude i najviše zaštite, pomoći ćemo Vam u izboru futrole koja se najbolje uklapa u Vaš stil.  Razmislite i o dodatnim funkcijama koje biste možda voleli da maska ima. Za tablete, horizontalno postolje može biti od značaja.
Ukoliko ste nespretniji, trebaće Vam ozbiljnija zaštita. Ako ste pažljivi i želite samo osnovnu zaštitu za Vaš uređaj , onda ne morate trošiti previše novca.
Postoji jasan kompromis između nivoa obezbeđene zaštite i dodatne težine.

Čvrste futrole su još jedna super opcija za razmatranje, ali imajte na umu da su glomaznije i teže. Ojačanje uglova dramatično smanjuje rizik od oštećenja telefona , ali neizbežno povećava zapreminu. Čvrste maske treba da pokriju svaki ugao telefona. Možda Vam mogu pomalo otežati korišćenje telefona , ali je to stvar navike. Postoje maske koje mogu izdržati sve, od pritiska i temperature do vibracija i težih udara, ali se uklapaju više u avanturistički stil življenja.
Ako želite futrolu koja će definitivno preživeti pad , ali ne želite da dodajete previše ili da izgubite stil , onda je za Vas jedna od lakših futrola. Standardna kombinacija koja sasvim dobro funkcioniše je sloj tvrdog polikarbonata sa unutrašnjim slojem nečeg mekšeg , poput silikona , da apsorbuje udar. I one će dodati malo mase i težine ali dolaze u nizu mnogo različitih stilova.

Ponekada je nazamislivo pokriti prekrasan dizajn telefona , ili prosto ne želite nešto glomazno. Ako Vaš stil nadmašuje zaštitu, onda ćete izabrati tanku futrolu. Štitiće Vaš telefon od ogrebotina i sigurno će povećati šanse Vašeg telefona da preživi pad. Na tržištu je najveći izbor ovih maski za telefone , što znači da je lakše nego ikada nabaviti nešto što omogućava da dizajn Vašeg telefona zablista. Tanke futrole su odlične ako smatrate da je za Vaš telefon dovoljan osnovni nivo zaštite. Napravljene su obično od TPUa koji je izdržljiv i malo savitljiv, lako se postavljaju. U ovoj kategoriji može se naći najveći izbor stilova i boja. Dobar izbor mogu biti i maske koje su kombinovane , sa tankim leđima a sa debljim, savitljivim ivicama.

Torbice koje se otvaraju poput novčanika mogu biti elegantne, ukoliko Vam se dopada potpuna zaštita i zatvorenost telefona. Obratite pažnju da su ivice sa strane i uglovi kod ovakvih torbica pokriveni. Ako ste voljni da platite premijum proizvod, onda birajte maske od prave kože. Poliuretan (PU) , kako ga neki nazivaju – „veganska koža“, je OK izbor , ali je sklon pucanju tokom vremena , što nije slučaj sa pravom kožom.
Folio futrole obično podržavaju funkcije spavanja i buđenja telefona. Vrsta zatvaranja je važna ukoliko ne želite da Vam se futrola otvara dok je u torbi. Magnetni zatvarači omogućavaju stilizovanije dizajne ali nemaju tendenciju da budu tako jaki kao elastični zatvarači.
Mnoge futrole za telefone nude i otvore za kartice , ali prekomerno punjenje futrole platnim karticama povećava šanse da se futrola neočekivano otvori.
Slabo trajanje baterija kod telefona je česta pritužba mnogih korisnika. Za Vaš pametni telefon uvek možete izabrati futrolu sa ugrađenom baterijom koja može da napuni telefon za još nekoliko sati korišćenja. Ali takve futrole su teške i glomazne. A, ukoliko su tanje to znači da unutrašnja baterija nije dovoljno velika da produži vek trajanja baterije telefona.
Na kraju krajeva, najbolje je da odete u radnju i isprobate svaku masku koja Vas zanima na licu mesta.
Kod nas uvek možete naći sve žto ste zamislili kao savršenu opciju zaštite za Vaš telefon, a da se ujedno uklapa u Vaš stil.
Kao naša preporuka na prvom mestu su Nillkin maske i naravno sjajna rešenja brenda iDeal of Sweden.

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.