CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

10 najboljih Android aplikacija u 2023. godini

A mobile > Our news > Vesti > 10 najboljih Android aplikacija u 2023. godini
10 najboljih Android aplikacija u 2023. godini

10 najboljih Android aplikacija u 2023. godini

Evolucija Androida primetna je iz godine u godinu, a aplikacije ostaju jednako važne uvek.U daljem tekstu saznaćete kojih to sjajnih 10 aplikacija za vaš Android možete imati upravo sada.U moru neverovatnih Android aplikacija , postoje određene koje se izdvajaju. Korisne su skoro svima, bez obzira koliko koristite mobilni telefon.

Većina ljudi bi već trabalo da je upoznata sa ovim aplikacijama, jer trebamo težiti ka najboljim opcijama na svojim mobilnim telefonima.

1. Google Drive – Google disk je sjajno rešenje za skladištenje dostupno na Androidu gde svi novi korisnici dobijaju besplatno 15 GB trajno, nakon registracije. Uvek možete kupiti još GB ukoliko je potrebno. Pokriva toliko baza da je nemoguće ne preporučiti ga. Tu su Google Docs, Gmail, Slides, Photos, Google Keep, Google Calendar, Sheets. Ima kompatibilnost sa Microsoft Office. Jednostavan za korišćenje, a podrška za više platformi je prilično dobra.

2. Google Maps i Waze – Google mape su ostale među najboljim Android aplikacijama ikada. Tu su nedeljna ažuriranja koja su samo jedan dodatak neverovatne liste postojećih funkcija. Google maps vam daju pristup željenim lokacijama, podatke o saobraćaju , a uvek možete preuzeti mape za offline (van mreže) korišćenje.Ako tome dodate Waze , neće vam ni trebati druga aplikacija za navigaciju.

3. Google Search / Assistant/ Feed – Sjajna aplikacija. Pitajte šta god želite, upravljajte kućnim uređajima. Hardverske stvari koštaju, ali Google pomoćnik je besplatan .

4. LastPass – Aplikacija koju morate imati. Menadžer lozinki koji vam omogućava da bezbedno sačuvate svoje login podatke. Pomaže vam da generišete gotovo nemoguće lozinke koje ćete koristiti na svojim nalozima. Ima podršku za više platformi , tako da ga možete koristiti na više uređaja.

5. Microsoft SwiftKey – jedna od najprilagodljivijih tastatura nezavisnih proizvođača.Na tržištu je nekoliko godina sa prediktivnim mehanizmom za razliku od bilo koje druge tastature. Sjajne funkcije, podrška na više jezika, sinhronizacija na više uređaja i još mnogo toga.

6. Pocket Casts – Jedna od najpopularnijih podcast aplikacija. Dobre opcije deljenja, mogućnost podešavanja automatskog preuzimanja i brzine reprodukcije. Pretplata je opciona i uključuje podršku za više platformi, više tema, 10gb i još mnogo toga.

7. Solid Explorer – Pretraživanje datoteka je nešto što svi neizbežno moraju da rade. Tu su dizajn, podrška za arhiviranje, podrška za najpopularnije usluge , pa čak i još neke stvari za napredne korisnike kao što su podrška za FTP, SFPT, WebDav, SMB-CIFS.
Izgleda sjajno, stabilan, radi dobro.

8. Tasker i IFTTT – Aplikacije za automatizaciju u kojima možete kreirati različite pokretače za obavljanje radnji kada se određene stvari dogode. Uopšteno, Tasker je opcija za naprednog korisnika. IFTTT je dosta lakši za korišćenje , i ima zabavnu stranu.

9. TickTick – Sjajna aplikacija za To Do liste obaveza. Pokriva osnove kao što su zadaci, podsetnici, raličite organizacione karakteristike i kategorije. Možete deliti zadatke i kategorije sa drugim ljudima. Odličan za porodičnu upotrebu, male timove na poslu ili druge slične grupe. Sve funkcije dobijate besplatno.

10. Zedge – Aplikacija za pozadine, melodije zvona, tonove za obaveštenja, alarm. Pouzadno radi.

Aplikacije za dopisivanje će biti na posebnoj listi.

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica uvek nas možete kontaktirati za savet ili doći kod nas da zajedno osposobimo Vaš mobilni telefon prema Vašim potrebama.

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.