CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

Category: Tableti

A mobile > Tableti
Popravka bežičnog punjenja

Popravka bežičnog punjenja

Induktivno bežično punjenje je način da punite telefon bez dosadnih kablova. Većina telefona iz poslednjih par godina može da koristi bežične podloge za punjenje. Sve što treba da uradite je da uključite podlogu za punjenje i postavite telefon na vrh.

Read more
Zamena stakla kamere

Zamena stakla kamere

Ukoliko Vam je telefon ispao i ukoliko se staklo kamere na Vašem telefonu oštetilo ili polomilo – nije potrebno zameniti kameru već samo staklo kamere.
Pružamo usluge popravke stakla kamere za brendove Samsung, Apple, Huawei, Google, Xiaomi,  Sony, LG, Motorola, itd.
Nema razloga za paniku.  Nudimo Vam profesionalnu uslugu zamene stakla kamere na Vašem telefonu.

Read more
Zamena Touch IC na iPhone ekranima

Zamena Touch IC na iPhone ekranima

Od serije 11, APPLE obaveštava korisnike svojih uređaja o svakoj popravci ekrana porukom „ This phone has a genuine Apple display“ .
Prebacivanje čipa zbog kog dolazi do ove poruke izuzetno je komplikovano.
Dobre vesti su da mi, u A Mobile servisu mobilnih telefona, uspešno uz pomoć odgovarajućih uređaja, propisano procedurama, radimo zamene iPhone ekrana.

Read more
Popravka kamere (prednje i zadnje)

Popravka kamere (prednje i zadnje)

Jedno od čestih pitanja je da li postoji način da se popravi kamera telefona ili je potrebno kupiti nov telefon kada kamera ima neki od mogućih problema?
Kamera telefona je samo jedna od njegovih mnogih unutrašnjih komponenti i može se zameniti za mnogo manje novca i truda nego što bi bilo potrebno za kupovinu novog pametnog telefona.

Read more
Popravka konektora punjenja

Popravka konektora punjenja

Naši telefoni skupljaju prašinu, prljavštinu, svašta drugo dok ih koristimo i na kraju se u priključku može nakupiti dovoljno svega da se punjenje telefona čak potpuno zaustavi. Ne bi trebali sami da čistite ništa oko porta, jer prljavštinu možete gurnuti dalje i oštetiti telefon. Najbolje je da Vaš pametni telefon odnesete kod obučenih stručnjaka kako bi izbegli dalja oštećenja.

Read more
Popravka FACE ID na iPhone telefonima

Popravka FACE ID na iPhone telefonima

A Mobile servis mobilnih telefona Vam daje garanciju od 6 meseci na popravku FACE ID-a, kao i na većinu zamenskih delova. Cena zavisi od modela uređaja, a kako biste dobili tačne informacije vezano za cenu, možete nas kontaktirati putem društvenih mreža, sajta, telefona ili nas možete posetiti lično na adresi Sarajevska 42, u Beogradu. Takođe, možete nam poslati svoj uređaj putem kurirske službe o našem trošku, a uslugu ćete platiti prilikom preuzimanja.

Read more
Otkup mobilnih telefona

Otkup mobilnih telefona

Naš servis vrši prodaju, kao i otkup mobilnih telefona, tableta svih brendova, kao i Apple računara po najboljim cenama. Radimo brzu i besplatnu procenu vrednosti i cenu Vam govorimo na licu mesta.

Read more
Popravka matičnih ploča

Popravka matičnih ploča

Matična ploča predstavlja glavni deo svih elektronskih uređaja. Svi podaci sa Vašeg telefona nalaze se na memoriji telefona, koja je u sastavu matične ploče. Ukoliko se desi nezgoda, telefon ispadne, pokvasi se i slično, sprži ga jak napon iz punjača ili auto-punjača ili se jednostavno ugasi usred korišćenja onda nastaje problem.

Read more
Popravka softvera

Popravka softvera

Ažuriranje operativnog sistema ili bilo kog dela telefona (ili drugog uređaja) je neophodno da bi uređaj radio ispravno. Međutim, nekada dođe do konflikta između postojećeg softvera i novog softvera, koji stigne kroz ažuriranje. Tada nastaju problemi, koje će rešiti naši serviseri sa višegodišnjim iskustvom.

Read more
Problemi sa Wifi-jem

Problemi sa Wifi-jem

Ukoliko mobilni telefon ili neki drugi mobilni uređaj ne registruje Vašu kućnu, javnu ili neku drugu mrežu, koju drugi uređaji iz vašeg okruženja registruju normalno, onda verovatno imate ograničeno upotrebljiv WiFi hardver u svom uređaju, što bi značilo da bi trebalo da odnesete uređaj na servis.

Read more