CALL CENTAR: 069-2644-180
PON-PET 08:00-20:00; SUB 09:00-15:00

Zaštita za ekran telefona, zaštitno staklo

A mobile > Our news > Vesti > Zaštita za ekran telefona, zaštitno staklo
Zaštita za ekran telefona, zaštitno staklo

Zaštita za ekran telefona, zaštitno staklo

 

Zaštite za ekrane (screen protectors) prave se uglavnom od 3 različita materijala: plastike, stakla, tečnog stakla. Plastična zaštita je najjeftinija, ali nudi najmanju zaštitu. Staklena zaštita je izdržljivija od plastične. Potražite zaštitu za ekran od kaljenog stakla sa oznakom protiv ogrebotina od 9H. Takve zaštite mogu da se zagrebu, ali će zaštititi  ekran Vašeg telefona od daljih oštećenja. Staklena zaštita za ekran telefona ima mnoge druge prednosti. Plastična zaštita za ekran može biti „gumena“ na dodir, staklena zaštita daje isti osećaj kao i sam ekran telefona. Neke zaštite za ekran telefona dolaze i sa zaštitom protiv otiska prsta (anti fingerprint) sprečavajući da mrlje zaklanjaju ekran.


Vaš telefon prolazi dosta toga za jedan dan korišćenja. U džepovima, tašnama ekran može doći u kontakt sa ključevima , novčićima i drugim tvrdim ili oštrim predmetima. I čak iako su ekrani modernih telefona mnogo čvršći nego što su bili , malo koji može da preživi pad na beton bez oštećenja. Staklena zaštita za ekran bolja je od plastične ako želite da sprečite da se telefon razbije. Sama zaštita za ekran bi se mogla oštetiti ako ispustite telefon, ali postoji veća šansa da se Vaš stvarni ekran telefona neće oštetiti ( a zamena pokvarenog štitnika za ekran mobilnog telefona je mnogo jeftinija od zamene ekrana telefona).
Ništa od ovoga ne znači da se Vaš ekran neće uopšte oštetiti prilikom padova, nesreća, ali znači da je rizik od oštećenja manji sa zaštitom na ekranu.
Postoji i opcija zaštite za ekran koja je napravljena od tečnog stakla. Tečnost se nanosi na ekran , očvršćavajući staklo da bi postalo jače i otpornije na ogrebotine.
Takođe, postoje i zaštitna Privacy stakla koja omogućavaju da samo Vi vidite ekran Vašeg telefona.

Što se nas tiče, da, smatramo da je zaštitno staklo ekrana neophodno ako mislite da zaštitite svoj telefon. Učinite sebi uslugu i stavite staklo na ekran još danas, kako biste mogli da koristite Vaš telefon bez brige.

* Vesti na amobile.rs nisu sponzorisanog karaktera.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje vezano za servisiranje Vašeg uređaja ( popravka ekrana, zamena baterije, konektora punjenja, zamena kamere, mikrofona, zvučnika, matične ploče, softvera, ili bilo kog drugog kvara) kontaktirajte nas putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, putem broja telefona, mejla ili nas posetite na adresi Sarajevska 42, u Beogradu.
Mi, u A Mobile Servisnom Centru, garantujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu za Vaš uređaj.